Fantacine.com

Mave Gas Relief

Mave Gas Relief


Oppustethed, opstød og passerer gas er normale funktioner i fordøjelsessystemet. Ifølge National Institute of Health, de fleste mennesker producerer og passerer et gennemsnit på 1 til 3 pt. af gas en dag, frigiver det omkring 14 gange. Desværre for nogle, kan mave gas forstyrre deres daglige aktiviteter og kan være et symptom på et mere alvorligt problem.

Årsager

Tilstedeværelsen af ​​gas i mavetarmkanalen skyldes indtagelse luft og fordelingen af ​​visse ufordøjede fødevarer i colon af bakterier. Indtagelse små mængder luft, når de spiser og drikker er uundgåelig, men rygning, tyggegummi, eller hurtigt at spise og / eller drikke kan forårsage for meget luft ind i maven.

I tyndtarmen, kan nogle former for kulhydrater ikke fordøjes af kroppen på grund af mangel eller fravær af bestemte enzymer. Denne ufordøjet mad vil bevæge sig ind i tyktarmen, hvor det til sidst nedbrydes af bakterier. Som følge hydrogengas, carbondioxid og undertiden methangas produceres som biprodukter og frigives gennem endetarmen.

Symptomer

Bøvsen, flatulens, abdominal oppustethed og smerter er de mest almindelige symptomer på gas. Den fysiologiske virkning af opstød sker, når maven er fuld af mad. Kronisk opstød kan også være et tegn på en øvre gastrointestinal lidelse, såsom mavesår sygdom, gastroøsofageal refluks sygdom eller gastroparese.

Flatulens er forårsaget af passage af overskydende gas gennem endetarmen. For meget gas kan være resultatet af kulhydrat malabsorption, fordøjelsessystemet tåler visse dietary sukkerarter.

Abdominal oppustethed normalt forårsaget af overskydende gas i maven. Intestinale lidelser, såsom irritabel tarm-syndrom, årsag øget følsomhed over for gas og til gengæld skaber en virkning oppustethed. Intestinal inflammation eller obstruktion som følge af sygdomme, såsom Crohns sygdom eller coloncancer kan også forårsage abdominal oppustethed.

Behandling

De to mest almindelige måder at reducere luft i maven ubehag er kostændringer og medicin. Læger vil instruere patienterne til at spise færre gas-forårsager fødevarer som sådanne frugter, grøntsager, fuldkorn, mejeriprodukter og fødevarer med højt indhold af fedt. Desværre mængden af ​​gas produceret af visse fødevarer varierer mellem mennesker og dermed succes kostændringer afhænger læring gennem trial and error.

Der er flere over-the-counter medicin såsom antacida, aktivt kul og fordøjelsesenzymer til mave gas relief. Antacida såsom Gas-X indeholder simethicon, en skummende middel, der klæber til mave gasbobler og gør det lettere at bøvse. Aktivt kul tabletter tages både før og efter et måltid for at reducere gas i tyktarmen. Digestive enzym kosttilskud såsom Beano og Lactaid indeholder enzymer, som kroppen mangler at fordøje sukker i bønner, grøntsager og mejeriprodukter.

kan være behov Receptpligtig medicin for mere-alvorlige gas symptomer og tarmlidelser. Patienter med intestinale lidelser, såsom irritabel tarm-syndrom kan ordineres promotility medicin, der hjælper flytte gassen mere effektivt gennem mavetarmkanalen.


        

Udgiv min kommentar