Fantacine.com

Foods at undgå, når på en diæt

Det er ingen hemmelighed, at de fødevarer, du vælger bidrage til din succes eller fiasko, når de forsøger at tabe sig. Vide, hvad fødevarer for at undgå er lige så vigtigt som at vide, hvilke fødevarer er gavnlige, da mange af de fødevarer, vi spiser, og anser for at være rimeligt sundt kan faktisk hæmme vores vægttab succes.

Alkohol

Alkohol er sundhedsmæssige fordele er blevet kapret i de seneste år, men det er vigtigt at huske mådehold i alt. Tolv ounces øl kan have op til 200 kalorier, mens forårsage dehydrering og giver ingen næringsstoffer. Hold dig til club soda med frugt i stedet, og spare et pund af vægtforøgelse pr måned.

simple sukkerarter

Det er vigtigt at undgå hvide og forarbejdede sukker på en diæt. Da sukker findes i mange forarbejdede fødevarer er det vigtigt at læse pakke etiketter at styre fri af noget, der siger majssirup, høj fructose majssirup, saccharose, fructose eller bare sukker.

raffineret korn

Raffineret korn som hvide ris, hvidt mel eller hurtige havre er simpelthen næringsstof-tomme versioner af deres hele korn modstykker. I stedet vælger gammeldags havre, brune ris og hele korn mel og spise dem i mindre portioner. En portionsstørrelse på korn er kun 1/2 kop eller 1 skive brød.

Fastfood

Mens fast-food restauranter har skabt mere-sunde menuer i de sidste par år på grund af øget efterspørgsel efter sunde fødevarer, mange af disse valg er stadig ret højt indhold af sukker, fedt og natrium, som alle kan give vægtøgning. Natrium navnlig kan forårsage oppustethed og væskeophobning, som ofte forveksles med vægtøgning. Hvis du vælger at spise fastfood, sørg for at det er en salat eller noget grillet og undgå fødevarer som pommes frites og is. Og husk at drikke rigeligt med vand til at skylle overskydende salt ud af kroppen.

Koffein

Mange vægttab guruer vil fortælle dig, at koffein er en naturlig kilde til energi og vil øge fedtforbrænding, men koffein er også et diuretikum og skaber ravage i kroppens stofskifte. For de maksimale fedt-brænding effekter, holde sig til vand, skummetmælk og urtete som din flydende kilder.


        

Udgiv min kommentar