Fantacine.com

Hvordan at vide, hvilke urter at undgå under graviditet

Når du bliver gravid din krop har særlige behov. Din ernæring behov ændrer og generelt er du nødt til at behandle din krop med respekt. Dette omfatter overvågning, hvad du putter i din krop.

De fleste mennesker tror, ​​at fordi urter er naturlige, er der intet at bekymre sig om. Men dette er ikke tilfældet; der er masser af urter, der skal absolut undgås under graviditet. For eksempel, urter som rosmarin er farlige, fordi de kan stimulere uteruskontraktioner.

I denne artikel vil jeg give dig det grundlæggende om, hvordan man vide, hvilke urter til at undgå under graviditet.

Instruktioner

1 Vurdere de urter, du har i dit krydderi kabinet og i din medicin kabinet. Du ønsker at forske hver enkelt af disse, bare for at være sikker.

2 Tjek din multivitamin. Nogle har naturlægemidler, og når du bliver gravid de urter, der er indeholdt i dem, kan ikke være egnet.

3 have et sæt af ressourcer til din rådighed er nøglen. Du kan nemt gøre forskning på internettet. Jeg har også inkluderet et link i Resources nedenfor, som har en liste over urter til at undgå. Nogle urter på denne liste omfatter: Borage olie, kulsukker, kvan, dong quai, padderok, bynke, uva ursi og røllike.

4 Hvis du elsker at tage urtemedicin, kan du også ønsker at rådføre sig med en jordemoder og en herbalist til de bedste urter til at tage under graviditet og dem at undgå. Men ikke bare tage deres forslag til hjerte - forske i dem så godt.

5 Lad din læge, om eventuelle naturlægemidler du tager. Faktisk, hvis du beslutter at bruge en jordemoder så godt, så sørg for din jordemoder og læge arbejder godt sammen.

TIPS

  • Måske ønsker du at købe en god bog om emnet. Rosemary Gladstar s "Herbal Healing for Women" er en god ressource.
  • Sørg for at du altid rådføre sig med en læge.

        

Udgiv min kommentar