Fantacine.com

Hvordan at vide, hvad Vitaminer du virkelig brug for

Hvordan at vide, hvad Vitaminer du virkelig brug for


Du kan blive forvirret over lige hvad vitamin du skal tage, da mange mennesker er. Afhængig af din alder du skal tage visse vitaminer. Her er en liste, som vil hjælpe dig vide hvad de skal tage efter alder.

Instruktioner

1 I din 20'erne -
vitamin D
Calcium
Omega 3 fedtsyrer
Dine knogler stadig vokser deres sidste 10%, mens du er i din tyverne, så det er vigtigt at tage calcium for ekstra hjælp til at øge din knoglemasse. D-vitamin hjælper kroppen absorbere calcium, så det er lige så vigtigt. Omega 3 fedtsyrer hjælper med at stablize dit humør. Dine hormon ændringer forekommer i kroppen nowincrease din risiko for humør NDRINGER og endda depression. Du bør sigte efter følgende doser hver dag.
1.000 IU vitamin D
600 mg. af calcium
1g. - 2g. af omega 3 fedtsyrer 2 I din 30'erne -
Jern
vindruekerneolie
Ud over den vitaminsabove du nu hould omfatter jern til dine daglige vitaminer. Der er millioner af kvinder i trediverne, der lider af jern diffeciency. Blot tage din daglige dosis af jern dagligt kan bidrage til at øge din energi med op til 30%. Hvis du er bekymret for aldring så nu er det på tide at begynde at beskytte din hud, hvis du ikke allerede har. Tag vindruekerneolie for at bevare din hud evne til at helbrede og beskytte collagen og elastin. Du bør omfatte følgende doser i din daglige rutine.
27 mg. af jern
100 mg. til 400 mg 3 I 40'erne. -
vitamin C
Chrom
Dette er probally vil være en meget stressende årti med børn, karriere osv Høje niveauer af stress er kendt for at forårsage cortisol til at blive frigivet i kroppen. Dette kan reult i hjertesygdomme, vægtforøgelse og cancer. Tager ekstra C-vitamin dagligt kan være med til at afværge, at cortisol fra at blive produceret i kroppen. Dit stofskifte vil også fortsætte bremse 5% hver par år, og det er en anden grund, du kan tage på i vægt som du alder. Tager chrom kan hjælpe med at holde dit blodsukker stabilt og endda hjælpe med at stoppe cravings. Tilføj følgende beløb til din daglige vitamin indtag.
1.000 mg. af C-vitamin
25 mg. af chrom 4 I din 50'erne -
Arginin
Grøn te-ekstrakt
Arginin hjælper til at reducere hedeture som occor meste i dine 50'erne. Hedeture sker på grund af den del af hjernen, som styrer kroppens temperatur bliver ophidsede og blodkarrene i hele din krop til at spile og til gengæld gør du føler dig varm. Tager arginin hjælper til at snøre blodkarrene igen og reducere udvidelses. Også i dine halvtredserne du er mere likley at udvikle brystkræft. Faktisk udvikler næsten 78% af kvinderne brystkræft, når de er i halvtredserne. Tager grøn te-ekstrakt kan sænke dine chancer for at udvikle brystkræft med op til 12%. Medtag følgende beløb i dine daglige vitaminer.
1 g. til 3 g. af Arginin
500 mg. af grøn te-ekstrakt 5 I din 60'erne og videre -
Niacin
Magnesium
Niacin er en stor vitamin, som hjælper med at sænke dit dårlige cholestrol og højere din gode cholestrol. det reducerer også mængden af ​​skadelige triglyceridfedtstoffer med mellem 20 - 50%. Magnesium bidrager til at reducere blodtryk, som forskning viser de fleste mennesker med hjertesygdomme er lave i magnesium. Tager dette vitamin er med til at styre dit blodtryk. Medtag følgende beløb i din daglige rutine.
14 mg - 35 mg. niacin
320 mg magnesium


        

Udgiv min kommentar