Fantacine.com

Tips til Stop Binge Eating

Tips til Stop Binge Eating


Selv om det er normalt at lejlighedsvis spise for meget, måske på en særlig begivenhed eller i løbet af ferien, nogle mennesker binge spiser tvangsmæssigt. Sådanne personer har en spiseforstyrrelse kaldet Binge Eating Disorder. Patienter, der lider af denne lidelse vil spise hvis de ikke er sulten. De kan også spise i hemmelighed og spiser store mængder meget hurtigt. Binge spise er ofte overvægtige og fede og også lider af depression, ifølge Mayo Clinic.

Ernæring

Skal du på en kost vil ofte forværre en binge spiseforstyrrelse, så slankekure anbefales ikke til binge eaters, bemærker Mayo Clinic. I stedet tilstræbe en afbalanceret måltid plan, der omfatter hele korn, magert protein, masser af frugt og grøntsager og fedtfattig mejeri hver dag. Må ikke springe måltider, især morgenmad, da dette kan føre dig til binge senere på dagen. Mødes med en registreret diætist, som vil hjælpe dig med at designe en forplejning, der opfylder dine ernæringsmæssige behov og samtidig hjælpe dig sikkert opnå en sund vægt, foreslår WebMD.

Dyrke motion

Kast dig ud i fysisk aktivitet. Øvelse vil hjælpe dig med at opnå en sund vægt. Desuden vil fysisk aktivitet tage dit sind off fødevarer, og kan også medvirke til at reducere depression, der er ofte forbundet med overspisning. Prøv at tage en kort gåtur udenfor, på vej til puljen til en svømmetur, eller møde venner til en cykeltur. Hvis du allerede er overvægtig, så spørg din læge til at anbefale en øvelse program, der vil arbejde for dig.

Terapi og Medicin

Terapi kan hjælpe personer, der lider af binge spiseforstyrrelse. Dialektisk adfærdsterapi, interpersonel terapi og kognitiv adfærdsterapi er alle alternativer, der kan hjælpe dig med at genoprette fra overspisning. Mens der er ingen medicin specifikt til overspisning, kan din læge ordinere antidepressiva til at hjælpe dig med at håndtere den depression, der ofte ledsager overspisning. Topomax er en medicin, der anvendes til individer, der lider af anfald - kan det imidlertid være effektiv i din kamp mod overspisning, men kan forårsage ubehagelige bivirkninger, ifølge Mayo Clinic.

Selvhjælp

Nogle personer, der lider af binge spiseforstyrrelse kan finde det nyttigt at deltage i en støttegruppe til at dele deres historier og finde støtte fra andre, der forstår. Bøger og videoer kan også hjælpe med at inspirere dig til at stoppe binge spise. WebMD foreslår at bruge stress management teknikker til at håndtere binge spiseforstyrrelse. Prøv yoga, åndedrætsøvelser eller aromaterapi. Forfølge en hobby, som du nyder, og som kan distrahere dig fra din tilstand. Skrive om dine følelser kan også være nyttige.


        

Udgiv min kommentar