Fantacine.com

Fødevarer, der hjælper Reducer blodsukkeret

For meget blodsukker kan forårsage en person til at føle sig irritabel, overdrevent sulten, tørstig eller udmattet, og det kan også forårsage usædvanlige vægttab. Uanset om du er hyperglykæmiske eller diabetisk, kan overdreven blodsukker være en alvorlig tilstand, hvis venstre ubehandlet. Udover læge-ordineret medicin, meget opmærksom på din ernæring og vælge de rigtige fødevarer kan hjælpe lavere blodsukker.

Fakta

Der er to hovedårsager til, at blodsukkeret kan være for høj. En årsag er, at bugspytkirtlen ikke udskiller nok insulin, det hormon, der gør det muligt for kroppen til at bruge energi. En anden årsag er insulin-resistens, en tilstand, der opstår når kroppen er resistent over for insulins virkninger.

Kulhydrater

Forståelse kulhydrater i fødevarer er et vigtigt skridt til at kontrollere diabetes. Stivelser, sukkerarter og kostfibre er alle kulhydrater og stivelse og sukker især kan medføre en stigning i blodsukker. For at styre blodsukkeret, balance dit indtag af kulhydrater med gode fedtstoffer og fibre. For eksempel, tilføjer jordnøddesmør, en kilde til gode fedtstoffer, til frugten af ​​dit valg. Derudover kan du blot tilføje grøntsager til din plade. Hvis du har flere grøntsager i dit måltid, har du mindre plads til kulhydratrige fødevarer.

Zink og kanel

Ifølge Dr. Lewis Mehl-Madrona fra University of Saskatchewan College of Medicine, en af ​​de vigtigste mineraler i at sænke kroppens blodsukker er zink, så spiser fødevarer, der indeholder zink kan hjælpe dig naturligt regulere din sukker. Fødevarer med højt zink omfatter proteinrige fødevarer som lam, kylling og østers og nødder såsom pekannødder og mandler. Derudover kan kanel også medvirke til at reducere blodsukker. Du kan enten tilføje kanel til de fødevarer, du spiser, eller tage et supplement til at øge dit indtag af krydderiet.

Opskrifter

Hvis du ønsker at sænke sukkeret i dine opskrifter, og dermed sænke maden effekt på blodsukkeret, der er mange kunstige sødestoffer til rådighed til at udføre det. Skaberne af Splenda hævder kroppen ikke genkender produktet som sukker, selvom det er lavet af sukker. Dette er en mulighed for dem, der forsøger at undgå sukker helt, og Splenda kan måles kop til kop med sukker, som ikke kræver måling konverteringer. Saccharin kan også bruges som en sukkererstatning, men opskrifter skal tilpasses sødemidlet, fordi det er omkring 100 gange sødere end sukker.

Advarsel

Altid konsultere din læge, før du begynder enhver kostplan til at styre dit blodsukker. Diabetes patienter, især, skal tillade, at deres læger til at hjælpe dem med at træffe valg, der balance medicin, aktivitetsniveau og ernæring. Det kan være farligt at omgå lægens kontor til fordel for ernæringsmæssige alternativer.


        

Udgiv min kommentar