Fantacine.com

Hot Packing at lindre acne

Varmen er tændt, når det kommer til behandling af acne, ifølge 11 Feb, 2007 udgaven af ​​USA Today. Artiklen beskriver, hvordan produkter som Tyrell Zeno og Therative s ThermaClear bruge varme chok at zappe zits. Ideen er, at varmen gør bums skrumpe hurtigt. Heat-terapi er blevet stadig mere anvendt i behandling og forebyggelse af bumser.

Acne

Acne opstår primært når talgkirtlerne bliver mere aktive i puberteten. Mandlige hormoner i både mandlige og kvindelige binyrerne udløse denne aktivitet. Ifølge medicinenet.com kan arvelighed, mælk og mejeriprodukter og snavs også bidrage til acne.

Heat Packs at lindre acne

Fugtig varme fjerner dybe urenheder i huden. En række ansigts masker på markedet, og i kurbade bruger varme til at bekæmpe hudproblemer. I modsætning til almindelige ansigts masker påføres i et tyndt lag, er facial pakninger påføres i et tykt lag.
Hvis du har fedtet hud, kan du prøve at bruge følgende hot pack. Bland to spiseskefulde jorden havregryn med en halv teskefuld hvedekimsolie, to til fire spiseskefulde varm salvie te og en spiseskefuld af jorden hørfrø. Hvede-kim olie er fyldt med vitamin A og E. fransk grøn ler, sammen med hvede-kim olie og knust hørfrø, kan købes i helsekost butikker. French green clay virker som en astringerende eller rengøringsmiddel, og reducerer talgproduktionen og samtidig holde din ansigt fugtes. Husk, fedtet hud har brug for fugt også. Nogle gange, når din hud ikke er fugtes på overfladen, vil din hud pumpe mere olie som smøring.

Forbered din te først. Hæld en kop kogende vand over en til to teskefulde tørrede salvieblade og stejle i 10 minutter. Bland alle dine ingredienser sammen. Begynd din hud regime ved at vaske dit ansigt med en afskallende krat. Anvend din pakke med dine hænder, mens den stadig er varm, og lad den i 20 til 30 minutter. Skyl og anvende en olie-fri fugtighedscreme.


        

Udgiv min kommentar