Fantacine.com

Kan min ægtefælle & I begge har en HSA?

Kan min ægtefælle & I begge har en HSA?


Kvalificerede høj fradragsberettigede sygeforsikring planer tillade dig at have en sundheds opsparingskonto at spare penge for udgifter til lægebehandling. Internal Revenue Service begrænser mængden af ​​penge, der kan bidraget i din HSA hvert år, fordi bidragene er fradragsberettigede. Mens du holder poster for din HSA er lettere, hvis du kun har én sundhed opsparingskonto, kan der forekomme situationer, hvor du drage fordel af at have mere end én konto.

bidrag grænser

Hvert år Internal Revenue Service sætter en grænse på fradragsberettigede bidrag, som du kan sætte ind i din HSA. I 2011 er grænsen for en individuel HSA er $ 3050 og $ 6150 for familie HSA planer. Dette er det maksimale beløb, der kan bidraget til en HSA på dine vegne, enten af ​​dig selv eller din arbejdsgiver. Midler i din HSA behøver ikke at blive brugt ved udgangen af ​​året og kan rollover fra år til år.

Catch-Up Bidrag

Hvis du er 55 år eller ældre, og ikke på Medicare, er du lov til at bidrage med en ekstra $ 1000 catch-up bidrag. Hvis din ægtefælle også opfylder disse kriterier, de er også berettiget til en catch-up bidrag. IRS publikation 969, side 6 udtrykkeligt, at "hver ægtefælle skal gøre ekstra bidrag til hans eller hendes egen HSA." Det betyder, at hvis du er både berettiget til en catch-up bidrag, skal du hver har en HSA konto i dit eget navn for at udnytte denne fordel.

Opdeling Bidrag

Hvis du har flere sundhed opsparingskonti, kan du opdele bidragene nogen måde, du ønsker. Bidrag kan stadig ikke overskride grænsen for det regnskabsår eller de vil være omfattet af en 10 procent punktafgifterne, som vil alle de indtjening på det overskydende beløb for bidrag. Midler i begge konto kan bruges til at betale kvalificerede medicinske udgifter, selv om de er for den anden ægtefælle.

Overvejelser

Hvis du har flere sundhed opsparingskonti, bør modtageren betegnelsen være for din ægtefælle til at forenkle konsolidere konti i tilfælde af, at en af ​​jer går væk. Det beløb, der kan bidraget til din HSA kan blive fordelt forholdsmæssigt afhængigt af hvornår du har købt dækning på en høj-fradragsberettigede sygeforsikring plan, der er HSA kvalificeret. Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt du eller din ægtefælle er berettiget til catch-up bidrag, konsultere en revisor, der er fortrolig med HSA administration.


        

Udgiv min kommentar