Fantacine.com

Hvordan kan jeg Cure seng Bugs & Lopper i Mexico?

Hvordan kan jeg Cure seng Bugs & Lopper i Mexico?


Mexico er vært for mange insekter, herunder parasitære seng bugs og lopper. Væggelus dukke op i natten og lever af menneskeblod, og lopper kan få et lift på en husstand kæledyr i hjemmet og formere gang inde. Både insekter er almindeligt forekommende i og på møbler, tæpper, kæledyr og selv mennesker. For at eliminere seng bugs og lopper er at beskytte sundheden for din familie og kæledyr. Med et par enkle forholdsregler, kan man tage skadedyrsbekæmpelse i deres egne hænder. I Mexico som i andre områder, der er hjemsted for væggelus og lopper er der et par enkle taktik, du kan tage for at fjerne og forebygge angreb, som alle kan deltage i.

Instruktioner

Hvordan at slippe af seng Bugs

1 Undersøg dine møbler for røde blod pletter og sorte fecal sagen pletter. Dette er et sikkert tegn på en berørt møbel. Du bør desuden for tomme skaller og døde eller levende bugs.

2 Støvsug de væggelus berørte områder grundigt. Bortskaf eventuelle levende bugs eller bug stof i skrald uden for dit hjem for at forhindre seng bugs i at vende tilbage til deres rede.

3 Dæk eventuelle berørte madrasser eller andre møbler med klud eller vinyl dækker. Disse dækker vil holde væggelus inde i møblerne. Dette vil sulte dem ihjel og holde dem fra at sprede gennem dit hjem.

4 Spred diatoméjord, en blød og let smuldret sedimentbjergarter lavet primært af kiselalger, hele dit hjem og værftet til at dehydrere og dræbe væggelus, der kommer i kontakt med det.

5 Kassér berørte møbler som en sidste udvej. Den eneste sikre måde at slippe af med væggelus fra møbler er at slippe af møblerne.

Hvordan at slippe af lopper

6 Støvsug alle områder, du mener er befængt med lopper. Bortskaffe affaldet uden for dit hjem for at forhindre lopper fra at komme tilbage inde. Drys en lille mængde af bordsalt omkring polstring for at holde lopper væk.

7 Vask tøj, sengetøj og animalske bade regelmæssigt. Tilføj eukalyptus æterisk olie til den sidste skylning for at fjerne 99 procent af lopper.

8 Drys diatoméjord hele dit hjem og værftet og placere cedertræ chips langs kanten til at afskrække og udrydde lopper.

9 bade eventuelle opstaldning af dyrene. Du kan også oprette en loppe frastødende for dem ved at koge vand, tilføjer citronskiver og lade løgnehistorie sidde over natten. Hæld citron vand i en sprayflaske og spray det på dit kæledyr.

TIPS

  • Pesticider til seng bugs eller lopper kan være skadelige for din families helbred, fordi disse skadedyr lever i sådanne tæt kvartaler til dem. Undgå skadelige pesticider på alle omkostninger.

        

Udgiv min kommentar