Fantacine.com

Melaleuca retsmidler mod hovedlus

Melaleuca, også kendt som tea tree olie, har været brugt i århundreder i sundheds- og skønhedsbehandlinger. Det er et naturligt middel mod mange lidelser, især dem, der involverer bakterier og svampeinfektioner. Men mange har også opdaget, at Melaleuca kan være nyttig til at angribe parasitangreb, såsom hovedlus.

Hovedlus Behandling

At give en over-the-counter (OTC) hoved-lus behandling mere potens, bland i to til tre dråber Melaleuca. Hvis du er bekymret over de kemiske ingredienser findes i mange hoved-lus behandlinger, bland Melaleuca i dine nuværende hår-pleje produkter. Lav dit eget hoved-lus shampoo ved at blande et par spiseskefulde Melaleuca til din flaske shampoo og balsam. Du kan også lave en hovedbunden olie til behandling af hovedlus ved at blande 10 til 15 dråber af Melaleuca med en flaske et luftfartsselskab olie, såsom olivenolie, mandel eller kokosolie. Bland fem til syv dråber Melaleuca i leave-in balsam spray eller cremer til ekstra beskyttelse mod hovedlus.

Produkter indeholdende Melaleuca

Hvis du ikke ønsker at oprette dine egne retsmidler, mange OTC hårplejemidler indeholder Melaleuca. Hollywood Beauty Tea Tree Oil, en all-purpose skønhed olie, kan anvendes på hår og hovedbund til behandling lus. Paul Mitchell har en hel Tea Tree hår-pleje linje, som hvis de bruges sammen, kan give en mere omfattende behandling til bekæmpelse hovedlus. Økologisk Root Stimulator har en leave-in condition creme, der kan anvendes direkte på hovedbunden og håret.

Overvejelser

Mange mennesker vidner om fordelene ved Melaleuca / tea tree olie i behandling hovedlus. Ikke desto mindre, ifølge Mayo Clinic, er der ikke nok beviser fra tidligere undersøgelser til at anbefale Melaleuca som en gennemprøvet og effektiv behandling mod hovedlus. Husk, at mens en genoprettelse kan have arbejdet for én person, kan du have en anderledes oplevelse ved hjælp af den samme vare. Bedste praksis er at konsultere din læge for at afgøre, om at bruge Melaleuca som et middel mod lus er en farbar vej for dig.


        

Udgiv min kommentar