Fantacine.com

Hvad er Chain ryge?

Hvad er Chain ryge?


På grund af mange års forskning, der har overvældende bevist farerne ved rygning, er det almindeligt kendt, at rygning forårsager et utal af sundhedsspørgsmål. Kæde rygning - i forhold til social eller stress rygning - forværrer kun problemet.

Definition

Kæde rygning opstår, når nogen konstant ryger tobak eller andet vanedannende stof. Ofte vil en ryger tænde en ny cigaret med stadig-lit butt af den foregående cigaret.

effekter

Ifølge den amerikanske Cancer Society (ACS), sundhedsmæssige bekymringer fra rygning omfatter en højere risiko for kræft, hjerte-kar-og luftvejssygdomme, samt reproduktive og tidlige barndom spørgsmål. Kæde rygning hæver risikoen markant.

Koste

I marts 2010 en pakke Marlboro cigaretter koster $ 5,95 i Midtvesten, og mere på kysterne. Der tilføjer op til $ 2,171.75 om året for en pakke om dagen ryger. I betragtning af at kæde rygere går gennem mere end fem pakker om dagen, der tilføjer op til en kæmpestor $ 10,885.75 per år.

stigma

Selvom rygning blev betragtet som en kølig vane i brølende 20'ere, har en overvældende mængde af forskning i de sidste adskillige årtier bevist de skadelige virkninger af kæde rygning. I hele USA, rygning er nede og samfund er langsomt udrydde rygning på offentlige steder, hvilket gør det mere besværligt for rygere at holde op det vane.

Fordele ved Afslutning

Ifølge ACS, puls og blodtryk falder blot 20 minutter efter at holde op; to uger til tre måneder senere, cirkulation forbedres og lungefunktion stiger; en til ni måneder efter at holde op, hoste og åndenød fald; fem år efter afslutning, er slagtilfælde risiko reduceres til den for en ikkeryger, og 15 år efter den sidste cigaret, er risikoen for hjerte-kar-sygdom er den samme som en ikkeryger s.


        

Udgiv min kommentar