Fantacine.com

Hvordan udøver forebygge kræft?

Motion og kræft

Fysisk træning er godt for en masse ting. Det hjælper dig med at komme i form; det hjælper dig med at tabe overskydende fedt; det giver din krop mere magt, udholdenhed, fleksibilitet og smidighed; og det hjælper du føler dig godt om dig selv. Og nu, efter et stigende antal undersøgelser, det hjælper med at forhindre kræft. Selvom kræft tidligere blev anset for at være stort set et produkt af ernærings- og forbrugsvaner, nu er mange forskere mener, at det kan blive påvirket af, hvor meget motion du gør.

Teorier

Hvordan motion faktisk forebygge kræft? Ifølge Dr. Inge Haunstrup Clemmensen, af den danske Kræftens Bekæmpelse, regelmæssig motion hjælper med at forbedre dit immunforsvar, og dette styrkede immunsystemet kan stoppe kræft i dens spor. Selv indarbejde enkle øvelser ind i dit daglige liv, såsom at gå og cykle for at komme rundt, kan mindske risikoen for tarmkræft, som er en meget dødelig og almindelige form for denne sygdom.

Ifølge en anden teori ved samme læge, mere motion øger virkningen af ​​ekskretionsorganerne systemet og tarmene. Så mens skadeligt materiale stadig kan komme ind i kroppen med samme hastighed, der er hurtigere udskillelse, og det forbliver i kroppen i en meget kort tid. Det er ikke tid nok til kræft at tage fat, siger Dr. Clemmensen.

Der er gode nyheder for rygere så godt. Uanset om du er ryger eller ej, Dr. Steven N. Blair af Cooper Institute for aerobic Research siger, at du er beskyttet af motion. Hvad det dybest set betyder, at selvom rygning stadig vil være skadelig for dine lunger, kan motion hjælpe med at reducere nogle af disse effekter. Teorien bag det er, at folk, der udøver også en tendens til at praktisere andre gode vaner, såsom at spise healthfully og opholder sig fit. Da fedme er en væsentlig faktor i mange former for cancer, er de faktisk afværges.

Effekter og behandling

Udøver påvirker mange kropsfunktioner, og personer, der udøver jævnligt oplever bedre kardiovaskulær aktivitet, immunforsvaret, energi, DNA-reparation og hormon regulering. Alle disse ændringer direkte påvirker dannelsen af ​​forskellige former for kræft, såsom prostata-, tyktarms-, lunge-, tarm-, bryst- og endometrie.

Ifølge forskere som LW Jones, medforfatter af "Effekter af aerob træning træning hos anæmiske cancerpatienter, der får darbepoetin alfa: et randomiseret kontrolleret forsøg," og FC Dimeo, forfatter til "effekter af motion på Eancer-Related Træthed," ikke kun udøver forebygge kræft, det hjælper også rehabilitere og behandle kræftpatienter. Motion forbedrer immunforsvaret, reducerer træthed og øger kropsfunktion, som alle er afgørende i behandlingen af ​​nogen sygdom. Den bedste del af alt dette er, at du ikke har brug for høj intensitet fitness regimer. Selv moderat intensitet træning vil gøre.


        

Udgiv min kommentar