Fantacine.com

Homøopatiske midler til BPH

Godartet prostatahyperplasi (BPH), også kaldet benign prostata hypertrofi, er en noncancerous udvidelse af en mands prostata, der kan forårsage ubehagelige, hyppig vandladning. Symptomer på urin sygdom bør altid kontrolleres af en læge for at sikre, at de ikke stammer fra en anden tilstand med behov for lægehjælp. Hvis kilden til ubehag er faktisk BPH, derefter urte- og homøopatiske midler kan være effektivt til at lindre dens symptomer.

Whole-sundhed behandling

Homøopati er et system af medicinsk behandling formelt udviklet over de sidste 200 år, men trækker på gamle principper om naturlægemidler og holistisk sundhed praksis. Homøopatiske midler består af små portioner af naturlige materialer, der, i større mængder, ville producere reaktioner svarende til de symptomer opleves af patienten, er homøopati baseret på teorien om, at tilsvarende helbreder tilsvarende, og at dette tilskynder kroppens beskyttende reaktioner og hjælpemidler i naturlig healing.

Homøopatiske midler er noninvasive og arbejde sammen med andre urte og livsstil sygdomsbehandlinger. De er specielt knyttet til bestemte sygdomssymptomer, så det er vigtigt at opnå en nøjagtig medicinsk diagnose fra en læge, før du begynder homøopatisk behandling for BPH.

Homøopatisk BPH kur kan støttes og forstærkes af en sund kost, regelmæssig motion og undgå koffein og alkohol. Naturopaths og homøopatiske læger opfordre patienterne til at engagere sig i hel-sundhed behandling og ikke bare behandle symptomer, der kan maskere dybere forfatningsmæssige problemer.

Valg Homøopatiske BPH Retsmidler

Der er ingen homøopatiske kur mod alle BPH tilfælde, men forskellige homøopatiske midler er foreslået, hvis patienten føler brændende smerter efter vandladning, behov for at få op ofte om natten eller har en tøvende urin stream. De fleste leverandører af homøopatiske midler har en trykt manual eller en webside spørgeskema, der hjælper dig med at vælge den rigtige homøopatiske middel for dine særlige behov. Høring med en naturopatisk eller homøopatisk læge kan hjælpe med mere alvorlige eller komplekse sager. De mest almindelige homøopatiske BPH behandlinger omfatter urter Savpalme (Serenoa repens) og slåen (Prunus spinosa), som begge er også anbefalet i pulverform, ekstrakt eller te formular.

kombinationsprodukter

Selvom individuelt udvalgte homøopatiske midler er ideelle, er BPH symptomer blevet så almindeligt, at mange homøopatiske behandling leverandører har skabt genvej produkter, der kombinerer flere forskellige fælles homøopatiske BPH behandlinger. De største naturlige supplement producenter tilbyder kombination kosttilskud indeholdende talrige naturlægemidler og homøopatiske middel komponenter, og førende homøopatiske leverandører som ABC Homøopati og Native Retsmidler tilbyde flere kombinationsmuligheder prostata-kosttilskud, der afhjælper milde BPH symptomer i mange mænd.


        

Udgiv min kommentar