Fantacine.com

Sådan Tape min ankel

Sådan Tape min ankel


Hvis du deltage i aktiviteter, der risikerer skade på dine ankler eller i øjeblikket har en ankelskade, taping din ankel er til stor gavn. Tape giver støtte til anklen, gør det muligt at helbrede og forebygge yderligere skade. Selvom ofte forbundet med de nuværende skader, kan du også tape din ankel for at forhindre skade i fysiske aktiviteter, såsom sport eller motion. Forebyggende tapening er især til gavn for dem, der har lidt et tidligere ankelskade. For at høste fordelene af ankel tape, skal du først sørge for at bruge en korrekt metode.

Instruktioner

Stirrup Wrap Method

1 Shave din ankel for at fjerne eventuelle hår. Vask og tør anklen grundigt. Placer din ankel på en plan overflade med foden i en 90-graders position. Spray læggen, ankel og fod med et tyndt lag klæbemiddel spray.

2 Placer et kvadrat med nonstick dressing på toppen af foden, hvor den møder anklen. Læg den anden strimmel bag hælen.

3 Pak pre-wrap rundt om toppen af foden to gange. Tag det bag hælen og hen over toppen af ​​anklen to gange. Fortsæt indpakning pre-wrap omkring anklen og læggen, stopper lige over den nedre kalv.

4 Pak den atletiske tape rundt om toppen af pre-wrap en gang og skære strimlen. Flyt direkte under den første strimmel og wrap en anden strimmel af atletisk tape gang omkring læggen, let overlapper den første strimmel. Disse er de ankre.

5 Begynd fra indersiden af den nedre kalv og tape én ubrudt strimmel af tape fra ankeret, under hælen og tilbage op til den modsatte anker. Dette er en bøjle.

Placer en anden strimmel af tape på den ene side af den nedre ankel, rundt bag anklen og til den modsatte side af den nedre ankel. Denne strimmel af tape danner en "U" -form.

Gentag hele denne proces to gange, indtil du har tre overlappende stigbøjler og tre overlappende "U" former.

6 Startende fra den indre anklen, wrap båndet øverst lavere anklen, bag toppen af hælen og under bunden af hælen. Bringe båndet tilbage omkring toppen af ​​den nedre ankel, bag anklen igen, tilbage under hælen, lidt over hælen og tilbage over toppen af ​​foden. Gentag denne proces for anden gang og skære tapen.

7 Begyndende øverst anker, wrap en enkelt strimmel af tape rundt om benet. Skær båndet efter en omdrejning. Rejse ned benet indpakning det i enkelte strimler. Stop ved toppen af ​​anklen. Flyt ned til foden og wrap enkelt strips rundt om foden, indtil pre-wrap er dækket.

Figur Otte Wrap Method

8 Shave din ankel for at fjerne eventuelle hår. Vask og tør anklen grundigt. Placer din ankel på en plan overflade med foden i en lodret position. Spray læggen, ankel og fod med et tyndt lag klæbemiddel spray.

9 Placer et kvadrat med nonstick dressing på toppen af foden, hvor den møder anklen. Læg den anden strimmel bag hælen.

10 Wrap atletisk tape rundt om toppen af foden gang. Tag båndet diagonalt over foden, på tværs af anklen og bag den nederste kalv over hælen.

11 Wrap båndet gang rundt om den nedre kalv, der slutter ved fronten. Bring det ned diagonalt på tværs af foden, så det danner et "X" med det andet diagonale del.

12 Wrap atletisk tape omkring foden én gang. Bring det hele foden diagonalt og tilbage omkring den nedre læggen. Vikl tape omkring læggen, ender på siden og skære tapen.

TIPS

  • Hold din fod i en 90-graders position hele taping.
  • Ansæt hjælp fra en anden person til at gøre indpakning lettere.
  • Pak ikke din ankel for stramt. Hvis du føler en tingly følelse, er din ankel pakket for stramt.

        

Udgiv min kommentar