Fantacine.com

Strategier for ADHD Børn

ADHD refererer til Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Det er normalt diagnosticeres hos børn og er diagnosticeret hyppigere hos drenge end piger. Det er kendetegnet ved en sygdom, hvor hjernen er ikke korrekt i stand til at træffe beslutninger og / eller kontrol impulser. Det behandles med en multimodal tilgang (hvilket betyder samtidige behandlingsmetoder anvendes sædvanligvis).

Medicin

Medicin bruges til at hjælpe med at styre den hyperaktive adfærd, til at hjælpe med impulskontrol, og for at forbedre opmærksomhed span. Ritalin, atomoxetin, methylphenidat, dextroamfetamin pemoline og amfetamin er almindeligt ordineret til behandling af ADHD børn.

Rådgivning

Rådgivning og / eller samtaleterapi er normalt bruges sammen med ADHD medicin. Rådgivning tjener en række formål. Det hjælper børn, især teenagere diagnosticeret for første gang, klare angst, vrede eller depression er forbundet med ADHD. Det hjælper også børn, der kan have haft svært ved at lære eller i sociale situationer derhjemme som et resultat af deres ADHD forbedre deres adfærd. Familie rådgivning kan være en mulighed for at hjælpe forældre forstår deres ADHD barn bedre og / eller til at hjælpe søskende klare at have en hyperaktiv søskende.

Problemet modifikation

Et system af opførsel modifikation kan være en nyttig behandling for ADHD børn, enten i forbindelse med medicinsk behandling eller som et alternativ. Børn med ADHD reagerer bedre til at rydde grænser, rutine, orden og et sæt tidsplan. Både positiv og negativ forstærkning, leveret umiddelbart efter adfærden, er nyttigt. Generelt bør forældre og lærere forsøger at sætte og holde sig til en klart udstationeret tidsplan og regelsæt, at ADHD barn er klar over. Børn skal sidde foran klassen, praksis afspændingsteknikker, og være stærkt rost og belønnet for god opførsel. Time-outs eller tab af privilegier og andre negativ forstærkning bør også være klart og konsekvent stadfæstet.


        

Udgiv min kommentar