Fantacine.com

Hvad er aromatheraphy for allergi?

Hvad er aromatheraphy for allergi?


Mens dit immunsystem kan gøre oprør mod nogle planter ved plager dig med allergi og høfeber symptomer, kan det drage fordel af brugen af ​​æteriske olier fremstillet af andre lægeplanter, velovervejet påføres gennem kunsten aromaterapi. Brugt med omhu, kan aromaterapi ikke kun lindre symptomerne på allergi og høfeber; det kan også bidrage til at styrke dit immunforsvar til at hjælpe dig kæmpe mod allergi på lang sigt.

allergier

Når du har en allergisk reaktion, er dit immunforsvar behandle nogle dagligdags stof som en stor trussel. Immunceller, som formodes at kæmpe mod angriberne haste til området for eksponering - ligesom din næse, øjne, hals og hud - og medbringer en bølge af væske og betændelse, der sætter dig nysen, hvæsen, hosten, hævelse og skrabe . Luftvejsallergi kan også være ledsaget af eksem (en tør, kløende udslæt) og astma (betændelse og hævelse af luftvejene). Fælles allergener omfatter luftbåren pollen, støv og husstøvmider, svampesporer, dyrehår og skæl, insektbid, kemiske forbindelser og visse fødevarer.

Aromaterapi

Aromaterapi bruger æteriske olier udvundet af lægeplanter. Olien, indåndes eller optages gennem huden, bærer med sig den helbredende egenskaber af planten. Æteriske olier er langt mere magtfulde end andre naturlægemidler applikationer såsom te eller tinkturer. Du kan inhalere dem - bare en dråbe eller to på et lommetørklæde, i en skål med varmt vand eller i din badevandet. Du kan lave en cool komprimere med et par dråber fortyndet i vand. Du kan blande æteriske olier med et luftfartsselskab olie, såsom sød mandelolie eller vindruekerneolie, og massér det ind i dit bryst, ryg eller endda din sinus område.

Aromaterapi for allergi

Der er en bred vifte af urter, der aromaterapeuterne anbefaler for allergi symptomer og for immun bygning langsigtet. Et par almindelige udgør en guld standard i behandlingen af ​​allergier og høfeber gennem aromaterapi. Disse omfatter basilikum, blå rejnfan, romersk eller tysk kamille, eukalyptus, lavendel, pebermynte og mange flere. Den nøjagtige blanding af essentielle olier varierer afhængigt af den ønskede virkning. Æteriske olier er dyre, men en lille smule rækker langt: mange aromaterapi opskrifter kræver 10 dråber af hver olie i 1 ounce af luftfartsselskab olie. Kig på etiketten for at sikre du køber en naturlig æterisk olie og ikke en syntetisk kopi, da de syntetiske kan irritere en følsom immunsystem.

Forholdsregler

Før du bruger en æterisk olie, udføre en to-trins hud patch test. På ren, tør hud, placere en dråbe af luftfartsselskab olie du planlægger at bruge på indersiden af ​​din albue. Lad det afdækket og ikke vaske det af i 24 timer. Hvis din hud ikke reagerer, den luftfartsselskab olie er sikkert at bruge. Dernæst udføre den samme procedure med hver æterisk olie du planlægger at bruge. Hvis din hud bliver irriteret, du er følsomme over for denne olie. Vask det af med sæbe og vand og ikke bruger det til aromaterapi; det vil bare irritere dine symptomer. Hvis din hud forbliver klar, kan du bruge den æteriske olie. Må ikke springe dette trin.

At finde en professionel

Æteriske olier er meget kraftfuld, dyre og let at misbrug. Hvis du ikke ønsker at eksperimentere med æteriske olier på din egen, kan du finde en uddannet professionel aromatherapist der kan blande en afbalanceret blanding til dig, baseret på dine specifikke symptomer og følsomheder. En aromatherapist kan også være villige til at uddanne dig om doseringer og interaktioner med konventionel medicin eller kosttilskud du bruger. Brug registreringsdatabasen nedenfor for at hjælpe dig med at finde en aromatherapist i nærheden af ​​dig. Fortæl altid din almindelige læge om enhver ny sundhed regime du øver.


        

Udgiv min kommentar