Fantacine.com

Hvordan kan jeg overvinde den Juniper Pollen Allergi?

Tree pollen såsom Juniper pollen forårsage symptomer i allergiske individer, når pollen transporteres af vinden indåndes. Hvis du er allergisk over for Juniper pollen, kan du besøge din læge til råds, og behandlinger til at lindre symptomerne, men der er måder, du kan forhindre, at dine Juniper pollen allergi symptomer, før de opstår.

Undgå eksponering for Juniper Pollen

Den første ting at gøre, er at forsøge at undgå at indånde Juniper pollen. Find ud af, når Juniper pollensæsonen sker i dit område og være omhyggelig med ikke at udsætte dig selv. I løbet af denne periode, holde dine vinduer lukket, herunder dine bilruder så pollen ikke ophobes i dit hjem eller bil; undgå eksterne aktiviteter i høj Juniper pollen tæller dage; men hvis du skal være udenfor, bære en pollen maske og derefter fjerne dine pollen fyldt tøj og tage et brusebad, når du kommer indendørs; vaske dit hår om aftenen inden sengetid, så Juniper pollen, der kan have holdt sig til dit hår i løbet af dagen ikke overføres til din pude, hvor du indånder det hele natten; hvis du har et kæledyr, holde det badet for at forhindre Juniper pollen på din hunds pels i at forurene møbler i hele huset; Skyl dine bihuler med saltvandsopløsning eller spray til at fjerne pollen fra dine bihuler; ikke hænge vasketøj til tørre udendørs på dage, hvor Juniper pollental er højt; og hvis det er muligt at træffe din årlige ferie i løbet af Juniper pollensæsonen, men på et sted fri fra Juniper pollen, så kan du slippe for Juniper pollen helt.

Hent allergi skud

Den mest effektive forebyggende behandling for din Juniper allergi er at få desensibiliserede til Juniper pollen allergen med allergi skud. Din læge eller allergolog vil først nødt til at bekræfte, at Juniper pollen er årsag dine symptomer ved at gøre en allergi priktest eller blodprøve. Når allergi er bekræftet, kan din læge forberede allergi indsprøjtninger for dig og give dem til dig over en række år i gradvist stigende doser. Denne måde din krop opbygger en tolerance eller immunitet over for Juniper pollen allergen over tid.

Brug Forebyggende Medicin

Der er mange medikamenter din læge kan ordinere der rent faktisk vil forhindre, at dine Juniper symptomer på allergi opstår. Alle disse lægemidler skal anvendes på en daglig basis over en længere periode for at tilvejebringe lindring af Juniper allergisymptomer.

Cromolyn natrium næsespray, inhalatorer og øjendråber er tilgængelige ved recept fra din læge. Du bør begynde at tage denne medicin, før Juniper pollensæsonen. Cromolynnatrium frakker luftvejene forhindre allergiske symptomer opstår. Astelastine er et antihistamin, der kommer i form af en næsespray. Det vil blokere histamin i at blive frigivet i din krop, når du er udsat for Juniper pollen. Histamin er, hvad der forårsager allergi symptomer og inflammation, så blokerer det vil forhindre nasale symptomer på allergi. Leukotriene modifikatorer, fås i pille og inhalator formular, stoppe den kemiske reaktion i din krop, der skaber den allergiske reaktion, du har fra Juniper pollen. Det hjælper også til at reducere inflammation og mindske slim, der kan dannes i luftvejene, når du er udsat for Juniper pollen. Nasal kortikosteroid sprays kan medvirke til at forebygge betændelse i dine bihuler forårsaget af Juniper pollen så godt. Antihistaminer blokerer frigivelsen af ​​histamin forårsagede dine Juniper allergisymptomer, og findes i over-the-counter og receptpligtig former. Antihistaminer anvendes til at forårsage døsighed, men de nyere er ikke-sederende.


        

Udgiv min kommentar