Fantacine.com

Kan ADHD blive helbredt?

ADHD, eller attention-deficit hyperactivity disorder, er en sygdom, der rammer folk fra barndommen ind i deres voksne år. Desværre, denne betingelse er ikke helbredes. Børn kan i sidste ende vokser ud af det, når de når deres teenage år, men de fleste gange er det ikke går væk på alle. Heldigvis er der behandlinger til rådighed, der kan hjælpe dem, der lider af DAMP.

Statistik

Centers for Disease Control og Forebyggelse, at mere end 4 millioner børn har ADHD. Det siges også, at mænd er mere tilbøjelige til at have ADHD end kvinder. Forskere arbejder hårdt på at finde en bedre behandling for at hjælpe mennesker, der har denne betingelse.

Årsager

Selvom årsagen til ADHD ikke er kendt, er der et par faktorer, der menes at spille en rolle i den tilstand udvikling. Ifølge National Institute of Mental Health, tilsætningsstoffer i fødevarer, kan dine gener og dine omgivelser spiller en rolle. Forskere fra denne organisation tilstand, at yderligere forskning i gener kan hjælpe med at udvikle bedre behandlinger for ADHD. Mens der ikke er nogen klar årsag til den tilstand, forskere har svært forhindrer ADHD opstår og hærdning af tilstanden.

Medline Plus anfører, at nogle Neuroimaging undersøgelser tyder på, at hjernen hos børn med ADHD er forskellige fra dem, der ikke har den betingelse. Det siges, at børn med ADHD håndtere visse kemikalier såsom serotonin og adrenalin forskelligt. Dette antages at være en primær medvirkende faktor til ADHD.

Forebyggelse / Solution

Fordi der kun er mistanke om visse faktorer der spiller en rolle i udviklingen af ​​ADHD, en forebyggelsesplan endnu ikke blevet udviklet. Ifølge National Institute of Mental Health, er der ingen sikker måde at forhindre ADHD.

Behandling

Der er mange behandlinger til rådighed for børn og voksne med ADHD. Heldigvis er dette hjælper dem, der lider af denne betingelse, mens forskerne forsøger at finde en kur. Nogle af de behandlinger omfatter medicin, der påvirker visse kemikalier i hjernen, der menes at forårsage ADHD, og ​​adfærdsterapi. Oftere end ikke, terapi og medicin ordineret til at hjælpe den enkelte. Med mindre alvorlige tilfælde af ADHD, kan medicin være den eneste behandling ordineret.

samtidige tilstande

Undersøgelser fra National Institute of Mental sundhed viser, at børn med ADHD kan have andre forhold, der kan bidrage til opmærksomhed-Deficit Hyperactivity Disorder. Nogle af disse betingelser omfatter Tourrette syndrom, bipolar lidelse, depression, angst og indlæringsvanskeligheder. ADHD kan være årsag til disse betingelser. Disse betingelser kan også spille en rolle i ADHD.


        

Udgiv min kommentar