Fantacine.com

Doxycyclin for Sinus Infektion

Dine bihuler er små hulrum placeret bag dit ansigtsudtryk struktur (i øjenbrynet, kindben, pande og nasale områder). Sinus infektioner (også almindeligvis omtales som bihulebetændelse) er ofte forveksles med en slem forkølelse, da mange af symptomerne ligner: ansigtssmerter, tilstoppet næse, hovedpine og løbende næse. Sinus infektioner, er imidlertid ofte et resultat af en bakteriel infektion, som kan kræve anvendelse af et antibiotikum som doxycyclin til behandling.

Indikationer

Doxycyclin tilhører en gruppe af antibiotika, som har været i brug i mere end 40 år. Det er en kraftig tetracyklin antibiotikum, som kan anvendes til at bekæmpe et bredt spektrum af bakterielle infektioner. Det virker i kroppen ved at standse bakterier og forhindre yderligere replikation. Dette forsinker bakterier i at vokse i din krop, udrydde sinus infektioner.

Doxycyclin også er effektiv i bekæmpelsen af ​​kolera, seksuelt overførte sygdomme (som klamydia eller syfilis), fugleinfluenza, underlivsbetændelse, streptokok halsbetændelse, E. coli-infektioner, bronkitis, prostatitis, Lyme sygdom, pest, brucellose, tyfus, Q-feber, bartonellose, urinvejsinfektioner, øjeninfektioner og Rocky Mountain spotted fever.

Kontraindikationer

Tal med din læge om enhver historie allergiske reaktioner, som du måtte have. Hvis du har haft en reaktion på medicin som minocyclin, tetracyclin eller Demeclocycline bør du ikke tage denne medicin.

Denne medicin kan udgøre en risiko for at skade dit ufødte barn. Fortæl din læge, hvis du er gravid eller planlægger at blive gravid. Brug ikke denne medicin, hvis du ammer, da det kan overføres til modermælken.

Doxycyclin kan hæmme effekten af ​​p-piller. Brug altid en sikkerhedskopi form for prævention (som kondomer) for at forhindre en uplanlagt graviditet.

Hvis du har en historie af lever- eller nyresygdom, du kan have brug for særlige doseringsvejledningen.

Bivirkninger

Bivirkninger af doxycyclin omfatter synkebesvær, sår i genital eller rektal område, kvalme, opkastning, mavesmerter, diarré, hævelse af tungen, hvide pletter i munden, udflåd / kløe og sår på læberne.

Alvorlige bivirkninger omfatter allergiske reaktioner (karakteriseret ved nældefeber, hævelser i ansigtet, hævelse af halsen, åndedrætsbesvær og udslæt), feber, influenzalignende symptomer, kulderystelser, alvorlig hovedpine, sløret syn, formindsket appetit, mørkt farvet urin, forvirring, alvorlige øvre mavesmerter, hurtig hjerterytme, svaghed, let blødning eller blå mærker, alvorlige blegner på huden, afskalning hud, body ømhed og formindsket hyppighed af vandladning. Hvis du oplever nogen af ​​disse bivirkninger, skal du straks ringe til din sundhedsperson.

Hvordan at tage Doxycycline

Tag denne medicin i overensstemmelse med lægens anvisninger (placeret på etiketten på recept). Du bør tage medicinen med 8 oz. af vand og undgå at tage det med mælkeprodukter, som kunne hæmme kroppens evne til at absorbere medicin.

Sørg for at tage denne medicin for den fulde længde af tid, som lægen har angivet. Du kan begynde at føle sig bedre, før din infektion er helt udryddet.

Hvis du glemmer en dosis, så tag den så hurtigt som muligt. Hvis det næsten er tid til din næste dosis, skal du springe den, du har savnet og genoptage din normale tidsplan. Du må ikke tage nogen ekstra medicin for at kompensere for den dosis, du gik glip af.

Lægemiddelinteraktioner

Visse lægemidler kan interagere med doxycyclin. Fortæl din læge om al medicin (herunder i håndkøb, naturlægemidler kosttilskud og vitaminer), som du tager for at undgå bivirkninger. Lægemidler, der kan påvirke doxycyclin omfatter tretinoin, isotretinoin, kolesterol medicin, antacida, visse mineraler (jern, magnesium, calcium, zink og nogle vitamin blandinger), blod tyndere og penicillin.


        

Udgiv min kommentar