Fantacine.com

Magnesium Oxide Vs. Magnesium chelat

Magnesiumoxid og magnesium chelat er meget ens, så vidt hvad de anvendes til. Magnesium er et meget vigtigt mineral for vores krop, og selvom vi kan få tilstrækkelig magnesium gennem ordentlig kost, mange ikke spiser godt og har brug for ekstra magnesium. Begge disse lægemidler anvendes til at placere ekstra magnesium i vores krop og til at hjælpe med hundredvis af metaboliske reaktioner i vores kroppe, hedder nutrasanus.com. Den væsentligste forskel mellem de to er, at chelaterede magnesium er lettere for kroppen at optage.

Brug

Begge lægemidler kan hjælpe med til at opretholde ordentlig magnesium niveauer i vores kroppe, og dermed bidrage til at opretholde en ordentlig sundhed. Mange patienter vil bruge disse medikamenter til behandling af halsbrand, sur mave eller syre fordøjelsesbesvær, forklarer nlm.nih.gov. Lægemidlerne anvendes også til behandling af kortvarig forstoppelse, da de hjælper til hurtigt at tømme tarmen. Nutrasanus.com også, at magnesium lægemidler, såsom disse kan hjælpe med lange og tunge menstruationscyklus, migræne hovedpine, osteoporose, ADHD og kan bruges til at forbedre hjerte sundhed.

Forholdsregler

De forholdsregler ved begge lægemidler er helt ens. Før du tager disse medikamenter, så fortæl din læge, hvis du er allergisk over for noget medicin, har nyre-, lever- og hjertesygdomme eller højt blodtryk, hedder nlm.nih.gov. For at undgå komplikationer, er det vigtigt ikke at tage nogen andre magnesium kosttilskud, afføringsmidler, syreneutraliserende piller eller andre lægemidler vil ved hjælp af enten narkotika. Også drugs.com, at det ikke vides, om disse stoffer påvirker ufødte babyer, men kvinder har brug for at tale med deres læge, hvis de er gravide eller har planer om at blive gravid.

Hvordan at tage

Forskellen mellem de to medikamenter er, at chelateret magnesium er bundet til nitrogen for at sikre, at det ikke interagerer med andre forbindelser, forklarer nutrasanus.com. Dette hjælper med absorption af lægemidlet. Begge bør tages som anvist, med masser af vand, og i nogle tilfælde, mad. Disse medikamenter er normalt taget 1 til 4 gange om dagen, men i tilfælde, hvor de er taget som et afføringsmiddel, tage din dosis sent på dagen, og efter behov. Hverken bør tages i lange perioder, og i tilfælde af en overdosis, straks kontakte lægen.

Bivirkninger

Hvis du oplever hævelse i svælget, læber, tunge eller ansigt og har åndedrætsbesvær, kan du have en allergisk reaktion på lægemidlet. Denne reaktion kan være meget alvorlige, og dermed søge øjeblikkelig lægehjælp. Mindre alvorlige bivirkninger er kramper og diarré, hedder nlm.nih.gov. Alvorlige bivirkninger kan omfatte svimmelhed, kvalme, opkastning, kløe, udslæt, nældefeber, svaghed, psykiske eller humørsvingninger, svimmelhed og usædvanlig træthed, oplyser nlm.nih.gov. Igen, ringe til din læge, hvis du oplever nogen af ​​disse, som du kan være nødvendigt at stoppe med at tage disse medikamenter.

Overvejelser

Det er meget vigtigt at forstå, hvad andre lægemidler bør ikke tage under brug enten lægemiddel. Drugs.com, at lægemidler, såsom "en tetracyklin antibiotikum (såsom doxycyclin), en fluorquinolonantibiotisk (såsom Cipro), penicillamin, digoxin, og nitrofurantoin" ikke bør tage mens patienter bruger magnesiumoxid og magnesium chelat. Magnesium kosttilskud kan interagere med disse stoffer og forårsage skadelige virkninger på kroppen. For mere information om disse stoffer, skal du tale med din læge for at undgå komplikationer og for at se, om disse stoffer er rigtige for dig.


        

Udgiv min kommentar