Fantacine.com

Mineralolier til smertelindring

Smertebehandling er en udfordring af millioner af mennesker over hele verden står over for. Det stof industrien har gjort en formue ved at distribuere medicin, der midlertidigt kan lindre smerten af ​​en sygdom eller skade og lavere inflammation. Men medicin er ikke den eneste mulighed, når de søger smertelindring. Naturlægemidler og alternative behandlinger har vundet popularitet i de seneste år. En mulighed er mineralolie, som kan anvendes på flere måder til at lindre smerter.

Arthritis / ømme led

Mineralsk olie kan anvendes i forbindelse med varme terapi til at hjælpe mennesker med gigt i genvinde mobilitet og mindske smerter. For gigt i hænderne, gælder mineralsk olie til dem og derefter placere dem i gummi opvaskemaskiner handsker. Kør hænderne under varmt vand fra hanen i fem til 10 minutter for at hjælpe med at lindre stivhed og lethed kramper. Hot bade med mineralsk olie tilsættes til vandet eller anvendt til din krop, før du går i vandet hjælper også på samme måde.

Forstoppelse

Hvis dine smerter er intern som følge af forstoppelse, kan mineralolie tages oralt som et afføringsmiddel. Olien frakker tarm og afføring i en vandtæt film, hjælpe afføringen bevarer fugt og bistå det gennem tarmen. Altid konsultere en læge, før du tager mineralsk olie til afførende formål og følge alle anvisninger vedrørende dosering og frekvens. Tag ikke mineralsk olie, hvis du har problemer med at synke eller lider af refluks, fordi det kan forårsage lungebetændelse, hvis det kommer i lungerne.

Tør hud

Hvis din hud er tør eller betændt, kan mineralolie bruges som en fugtighedscreme for at lindre huden og mindske irritation. Vaskes forhånd og tørre, før gnide en lille mængde mineralolie over området. Vask dine hænder efter brug (medmindre dine hænder er, hvad du behandler) og ikke anvende en bandage til området, medmindre en læge anbefaler det. Stop med at bruge mineralsk olie, hvis du oplever bivirkninger, såsom udslæt eller yderligere irritation.


        

Udgiv min kommentar