Fantacine.com

Hvad er fordelene ved Kolloid Sølv Vand?

Hvad er fordelene ved Kolloid Sølv Vand?


Kolloid sølv vand kan forbyde de skadelige virkninger af bakterier og toksiner, der angriber kroppen. Det hjælper også at forebygge sygdom, og samtidig fremme sundhed og generelle velbefindende. Fordelene ved denne alternative medicin er talrige, med en række antibakterielle egenskaber, der forbedrer immunforsvar. Selv om der er forskellige meninger om, langsigtede fordele, de fleste af holistiske healere og patienter enige kolloid sølv vand virker vidundere.

Respiratory Health

Kolloid sølv vand kan bidrage til at holde lungerne klar af inflammatoriske tilstande, såsom astma eller åndenød. Det virker til at holde luftvejene fri for stress og åbner luftvejene for korrekt iltoptagelse. Ukontrollerede skadelige bakterier kan infiltrere lungerne forårsager en række uønskede bivirkninger og sygdomme.

Øget energi

Kolloid sølv vand kan bidrage til at skabe energi og bekæmpe udbrud af træthed, som er anlagt den af ​​bakterier angriber kroppens stofskifte. Kolloid sølv vand kan neutralisere bakterier, der er rettet mod de organer, der bliver mad til energi.

hud Sundhed

Kolloid sølv vand kan hjælpe med at helbrede og beskytte huden mod en række infektioner, der er forårsaget af bakterier. Udslæt, koger og andre symptomer kan lettes ved kolloid sølv vand, medvirken i beskyttelsen af ​​de sunde hudceller, der er ramt.

Digestive Relief

Kolloid sølv vand kan bremse produktionen af ​​mavesyre, der stiger, når fødevarer indtages der ikke er enige med kroppen. Øget syre oprustning kan resultere i andre sygdomme som syre refluks sygdom.

Ear Sundhed

Kolloid sølv vand kan arbejde for at helbrede øre infektioner og forhindre nye i fremtiden. Det aids i lempelse af betændte dele af øret, der forårsager infektionen, og arbejde for at undertrykke produktionen af ​​væske, der fylder i øret, når infektioner opstår. Den kolloid sølv vand holder kanalerne fri af skadelige bakterier, der kan være årsag til infektion, eller som kan blive hængende efter infektionen er væk.

Sinus Relief

Kolloid sølv vand kan arbejde på at reducere årsagerne til problemer med bihulerne. Ved at ophæve virkningen af ​​allergener og andre bakterier, der bringer om sinus symptomer, kan det bidrage til at reducere udbrud og mindske deres gentagelser. Det kan også hjælpe med clearingen af ​​sinus hulrum til at frigive pres og ubehag. Allergier kan også afhjælpes ved brug af alternativ medicin.


        

Udgiv min kommentar