Fantacine.com

Hvordan virker Homøopatisk Medicin arbejde?

Homøopati

Homøopati er defineret ved "Merriam Webster Dictionary" som "et system af medicinsk praksis, der behandler en sygdom, især ved administration af små doser af et middel, der vil i raske personer producerer symptomer ligner dem af sygdommen." Den måde, at homøopatiske midler virker er at hjælpe kroppen helbrede sig selv med sine naturlige forsvarsmekanismer.

naturlige reaktion

Når kroppen udsættes for små mængder urter og andet stof, der efterligner symptomerne på den oprindelige lidelse, kroppen udsender antistoffer for at løse problemet. Fordi det homøopatiske eksponering er så ringe, betyder det ikke faktisk forårsage nogen symptomer så kroppens reaktion er rettet mod det underliggende problem. Dette er grundlaget for den medicinske teori, at lignende behandlinger vil kurere lignende sygdomme og ubehag. For eksempel ville en person, der har allergi, der forårsager kløende øjne og løbende næse gives en fortyndet form af et tillæg, der forårsager kløende øjne og løbende næse. Således kroppen reagerer forårsager den naturlige produktion af et antistof for kløende øjne og løbende næse.

Gentag Doser

Homøopatiske midler er ofte ugiftige og let at producere; derfor er de ofte billigere end strengere lægemidler. Men fordi de fortyndes, er det vanskeligt at vide, om det homøopatiske formel vil være effektiv. Når du tager homøopatisk medicin, tage små doser ofte indtil medicinen begynder at arbejde. Dette sikrer, at kroppen har nok tid til at reagere, og at symptomerne er alvorlige nok til at bede de organer naturlig reaktion.


        

Udgiv min kommentar