Fantacine.com

Dental Implant Process

Forberedelse

Tandimplantater er kunstige erstatninger bruges til at erstatte manglende tænder. De er kendt for at være mere holdbart end broer og proteser, deres genoprettende modstykker. De fleste tandimplantater er sammensat af et titan-materiale skrue og en porcelæn krone. For at imødekomme implantatet, skal boret ind i ledige plads din tand engang besat hul en lille diameter. For at undgå komplikationer, der kan beskadige vitale kæbe og ansigt struktur, det tager præcision og ekspertise til nøjagtigt at lokalisere borestedet.

Indsættelse af implantat

Efter den indledende hul bores i det passende sted, er det langsomt udvidet for at sikre anbringelse af implantatet skruen. Efter anbringelsen af ​​skruen, er et beskyttelsesdæksel anbragt på toppen, således at grunden til at helbrede og for det dentale implantat til anker. Det tager normalt flere måneder for implantatet for at forankre sig selv. Når det er forankret, er en midlertidig krone anbragt på toppen af ​​implantatet, der skal anvendes som skabelon for gummiet at tage form rundt. Når processen er færdig, er en permanent krone sat i.

Efter-Care og succesraten

Selvom tandimplantater er blandt de mest succesfulde procedurer i den dentale industri, er der ingen garanti for deres holdbarhed. Succes implantation kan variere afhængigt af, hvilken del af kæben implantatet blev placeret i, positionering af tanden, og den samlede vedligeholdelse. Det er foreslået at opretholde et tandimplantat, som om det var en reel tand at undgå brud, infektioner og løsning af kronen. Folk, der ryger over for en højere risiko for implantat fiasko, og kan rådes til at stoppe med at ryge, før den finder sted.


        

Udgiv min kommentar