Fantacine.com

Hvid Misfarvning i tænder

Hvid Misfarvning i tænder


Hvid misfarvning i tænderne kan være forårsaget af ernæringsmæssige problemer eller ved overdreven indtagelse af fluorid. Sommetider hvid misfarvning vises efter fjernelse seler. Hvide pletter på tænderne er almindelige hos børn. Problemet kan behandles gennem forskellige procedurer.

Kost

Hvid misfarvning er ofte forårsaget af en ensidig kost. På overdreven indtagelse af fluor, kan en person udvikler en tilstand kendt som flourosis, hvilket kan føre til hvid misfarvning af tænderne. Fluorose er almindelig hos mennesker, der indtager drikkevand, der indeholder overdreven fluor, advarer Dental Find hjemmesiden. Fluoridkilder er ikke det fælles, og det er normalt sat til kun drikkevand. Andre kilder til fluor omfatter fiskekonserves, spiselige knogler og brygget te.

Seler

På grund af den kontinuerlige tilstedeværelse af ortodontiske seler, individet vender problemer børste tænderne ordentligt, hvilket kan forårsage plaque buildup. Indholdet af plak alvorligt skade tandemaljen. Efter fjernelse af seler, kan den person finde kalkfattige emalje pletter på tænderne.

Tænder Forringelse

Hvid misfarvning af tænder nogle gange kan føre til en gradvis forringelse af tænder. Faktisk nogle tandlæger siger, at hvide spot læsioner er den første indikation af huller i tænderne, i henhold til Dental Find hjemmesiden.

Behandling

Hvid misfarvning kan behandles med porcelæn laminat placering, fluorid behandling og limning.

Advarsel

Under overdrevent hvide tænder uden regelmæssig brug af tandtråd og børstning er ikke nødvendigvis et tegn på sunde tænder. Hvis du bemærker kridtning, få dine tænder kontrolleres af en tandlæge.


        

Udgiv min kommentar