Fantacine.com

Sådan Donate Ubrugte receptpligtig medicin

Forkert bortskaffelse af receptpligtig medicin kan resultere i forurening af det lokale grundvand. For at forhindre dette, har receptpligtig medicin repositories blevet etableret for at tage i uåbnede, ubrugte medicin. Alle kan deltage, men alle donationer inspiceres før de accepteres. Der er andre begrænsninger så godt. Desuden repositories hjælpe personer, der ikke har råd medicin ved genanvendelse dem. Modtageren kan få medicin til lidt at ingen afgift. Her er hvordan at donere dine ubrugte receptpligtig medicin.

Instruktioner

1 Kontakt din statens Department of Health for at finde et arkiv. Programmet er ikke jævnt fordelt over hele landet, så du kan have til at gå en tur for at komme til lageret.

2 Saml din medicin og inspicere dem. Arkiver kan ikke tage åbne medicin. Sørg for, at sælerne på kolli ikke pillet ved. Medicin i recepter flasker kan ikke blive doneret, men kan returneres til apoteket foreskrevet dem for korrekt bortskaffelse.

3 Saml enhver dokumentation, der fulgte med narkotika. De fleste recepter har en mærkat på dem, som siger hvem de oprindeligt blev ordineret til. De, der ikke gør skal tages i betragtning. Lageret kan have brug for bevis for, at narkotika er din egen, ordineret til dig gennem en læge. En person kan ikke donere narkotika fra institutioner som fængsler og plejehjem ofte.

4 Kontroller udløbsdatoen. Denne dato skal ligge engang i fremtiden. Udløbet lægemidler accepteres ikke.

TIPS

  • Medicin ordineret gennem kliniske forsøg samt andre eksperimentelle lægemidler ikke genbruges. Retur ubrugte dele af disse lægemidler til apoteket eller læge, der ordineret dem for korrekt bortskaffelse.

        

Udgiv min kommentar