Fantacine.com

Sådan sammenligne fiskeolie Kvalitet

Sådan sammenligne fiskeolie Kvalitet


Fiskeolie kosttilskud give værdifulde Omega-3 olier, som er essentielle fedtsyrer, der hjælper fremme hjerte-sundhed, støtter immunsystemet, og bekæmpe betændelse. Fordi så mange fisk olie kosttilskud er på markedet, bør du finde den højeste kvalitet supplement, du kan.

Forholdet mellem EPA og DHA fedtsyrer

Sammenligne mængden af ​​EPA (eicosapentaensyre) og DHA (Docasahexaenoic syre) i din fiskeolie kosttilskud. Disse er de to vigtigste omega 3 fedtsyrer. Det er vigtigt at få den størst mulige forhold mellem EPA og DHA. Standarden forhold er 18/12, men der er nogle kosttilskud, der tilbyder et forhold så højt som 40/20, hvilket er at foretrække, som anbefalet af Læger for Optimal hjerte og hjerne sundhed, ifølge Energy First.

Fuldstændig rent

Hvis det er muligt, sørge for, at eventuelle toksiner, især kviksølv, er blevet renset ud af din fiskeolie supplement ved molekylær destillation, eller at de fisk, der var kilden til fiskeolien kom fra en ren, noncontaminated område af havet.

friskhed

Din fiskeolie supplement bør også være frisk. Der er en nem test for dette: Hvis det gør dig bøvse, det ikke er friske, og du bør skifte til et andet mærke i henhold til kvinders sundhed spørgsmål.


        

Udgiv min kommentar