Fantacine.com

Hvordan kan drage fordel Alfalfa

Hvordan kan drage fordel Alfalfa


Lucerne er et mineral og vitamin rige fødevarer til husdyr; det er imidlertid også en århundreder gammel naturlig medicin til mennesker. Hurtigt genvinde anerkendelse i USA, lucerne og det hele er fordele nu tilgængelig i te, tørret og tillæg form.

Instruktioner

1 Benyt lucerne ved at øge dit daglige forsyning af vitaminer og mineraler. Alfa indeholder vitamin A, vitamin E, vitamin U, vitamin B6, vitamin D, calcium, jern, mangan, kalium, fosfor, klorid og silicium.

2 Behandl mavesår og colitis med helbredende fordele af vitamin U, der findes i lucerne og andre grønne bladgrøntsager. U vitamin øger funktionen af ​​enzymer i tarmen til at lette fordøjelse og elimination samtidig reducere udskillelsen af ​​syrer i maven.

3 Tilføj lucerne til et højt kolesteroltal kost som undersøgelser har vist, at det sænker dårligt kolesterol uden at påvirke gode kolesterol. At behandle højt kolesteroltal, 5 til 10 g tørrede blade i kapselform anbefales tre gange dagligt.

4 forbedre fordøjelsen, som lucerne indeholder otte forskellige enzymer, som hjælper kroppen til at nedbryde proteiner, fedtstoffer, sukker og stivelse. Derudover lucerne indeholder klorofyl, vitaminer og mineraler, alle som stimulerer appetitten og fremme en sund fordøjelseskanal.

5 Få en række lucerne fordele, mens gravid, som tabletter kan bruges til at lette morgenkvalme, lindre halsbrand, reducere forstoppelse og endda hjælpe med at behandle og forebygge anæmi. Forskning viser, at tage lucerne regelmæssigt under graviditeten også hæver niveauet af vitamin K, som igen er med til at reducere blødning efter fødslen.


        

Udgiv min kommentar