Fantacine.com

Tanning Terapi for Seasonal Affective Disorder

Tanning Terapi for Seasonal Affective Disorder


Ifølge Skin Cancer Foundation, Seasonal Affective Disorder (SAD) påvirker 15 millioner amerikanere hvert år. Forståelse af typen af ​​lys terapi, længde af varighed og hvordan lys terapi bruges i behandlingen af ​​SAD vil give værdifulde oplysninger, når de søger lysterapi behandling.

Betydning

Seasonal Affective Disorder resultater, når produktionen af ​​kemikalier i hjernen hæmmes på grund af manglende eksponering sollys. Dette kan resultere i forhøjede niveauer af melatonin og nedsatte niveauer af serotonin i hjernen, hvilket resulterer i sæsonbestemt depression.

Fungere

Lys terapi anvendes til at regulere melatonin og serotonin-niveauet. For milde SAD symptomer, øget tidsforbrug udendørs kan hjælpe med at regulere hormon niveauer. For mere alvorlige symptomer, kan daglig lysterapi gennemføres.

Tidsramme

For mildere symptomer på SAD, kan øge tid brugt udendørs være nok. For mere vedvarende symptomer på SAD, har 45 minutter om dagen med et maksimum på 90 minutter om dagen af ​​lysterapi blevet rapporteret at regulere melatonin og serotonin-niveauet. Forbedring med depression er generelt rapporteret inden for to til tre uger.

Overvejelser

Hvis forbedring ikke er bemærket med depression tilskrives SAD, lysterapi alene kan ikke være nok. Antidepressiva kan også blive ordineret til at hjælpe med neurotransmitter balance.

Advarsel

Ved gennemførelsen af ​​lysterapi for SAD, er det vigtigt kun at bruge lys, der bortfiltrere ultraviolet (UV) stråler. Solarier anbefales ikke til behandling af SAD. De behøver ikke bortfiltrere UV-stråler, hvilket kan være skadeligt for øjnene og kan forårsage melanom.


        

Udgiv min kommentar