Fantacine.com

Sådan diagnosticere en Plugged Milk Duct

Sådan diagnosticere en Plugged Milk Duct


Amning (sygepleje) din baby kan være en behagelig og afslappende oplevelse, selvom der kan forventes nogle problemer, især i de første uger af amning. Selv om de fleste problemer kan behandles i hjemmet, korrekt diagnose er kan søges vigtigt, så professionel hjælp, hvis det kræves.

Instruktioner

Symptomer og årsager

1 Kontroller symptomerne. Mere end sandsynligt, hvis du har en sluttet mælk ventilationskanal symptomerne vil finde dig, så de er ikke svært at kigge efter. Normalt brystet vil føle sig meget øm, har et bud plet, eller en klump, der er ekstra øm. Rødme af huden ofte ledsager klump eller bud stedet.

2 Gennemgå historie. Plugged mælkekanaler kan skyldes en række forskellige måder. Nogle har ukorrekt positionering af barnet, mens fodring, udvidet mængder af tid mellem nursings, der giver supplerende flasker, overusing en sut, eller iført en ammende bh eller andet tøj, der er for stram og hæmmer mælkeflow.

3 Hvis en ældre barn pludselig begynder at sove igennem om natten, eller sygeplejersker ofte en dag og skærer vej tilbage næste dag, kan der opstå en sluttet mælk ventilationskanal. Periodisk en tilsluttet kanal kan også være forårsaget af tørrede mælkesekreter dækker en af ​​brystvorten åbninger. Hvis nogen af ​​de ovennævnte situationer gælder for dig og din baby, en sluttet mælk ventilationskanal er sandsynligt.

Behandle problemet

4 Anvend varme (våd eller tør).

5 Få masser af hvile. Tilbring dagen i sengen, hvis det overhovedet er muligt.

6 Sygeplejerske og sygeplejerske igen. Den hyppigere de nursings på den ramte side, jo mere tomme brystet så mælken vil flyde mere frit.

7 Også bære løsere tøj og bh (eller droppe bh for en dag eller to). Tjek barnets position ved amning eller prøv sygepleje i en anden position.

8 Jo før du tage forholdsregler mod behandling, jo bedre er dine chancer for at forebygge mastitis (eller en brystbetændelse).

TIPS

  • Hvis du har spørgsmål, så ring til din læge. Denne artikel er råd kun, ikke beregnet til at erstatte rådgivning fra en sundhedsmedarbejder.
  • Ring til din læge i dag, hvis du har tegn på mastitis (også kendt som en brystbetændelse), såsom: rødme eller varme på brystet, en hovedpine, feber, kulderystelser, eller influenzalignende symptomer, ømme, røde eller meget lyserøde brystvorter, undertiden med stikkende eller brændende brystsmerter under eller mellem fodringer.

        

Udgiv min kommentar