Fantacine.com

GI Diet Food

GI Diet, eller "glykæmisk indeks Diet," er en samling af fødevarer, der scorer lavt på det glykæmiske indeks spektrum. Fødevarer med lavt glykæmisk index score - som regel 55 eller derunder - en tendens til at hjælpe med at regulere blodsukker, forebygge insulin spikes og holde sulten i skak, gode nyheder for folk, der ser deres vægt eller administrere sygdomme såsom diabetes med diæt. Herunder GI mad i den daglige kost er en god måde at holde kalorier og sukker indtag i skak.

Brug af glykæmisk indeks som Food Guide

Identificering foretrukne fødevarer at spise er let, når der henvises til det glykæmiske indeks. Lav GI fødevarer score 55 eller lavere på indekset. Medium GI fødevarer score mellem 56 og 69. Høj GI fødevarer score 70 og derover. Jo højere en fødevare elementets GI score, jo hurtigere vil det hæve blodsukkeret, når det indtages.

Folk søger at tabe eller bestyrer blodsukker gennem kosten ønsker at holde fast lav GI fødevarer. For overvægtige mennesker i særdeleshed, disse fødevarer bidrage til at øge kroppens følsomhed over for insulin og dermed forbedre blodsukkeret og fremme vægttab. Høje GI fødevarer gør blodsukker spike og afspore vægttab og glukose management indsats.

Identifikation GI Diet Food

Fødevarer, der scorer lavt på glykæmisk indeks tendens til at være fødevarer, der allerede fremmer vægttab og generelt gode helbred. Lav GI brød og korn omfatter havreklid, all-klid, hele hvede brød, surdej hvede, rug eller valset havre. Lav GI grøntsager omfatter løg, frosne ærter og majs, gulerødder, broccoli, blomkål, tomater, salat og rød peber. De fleste frugter - med undtagelse af bananer, ananas og vandmelon - også scorer lavt på glykæmisk indeks. Bælgplanter såsom nyre og sorte bønner, og mejeri såsom hel og skummetmælk, yoghurt og sojamælk også scorer lavt.

Watch Out for lav GI Deception

Bare fordi en fødevare registrerer lavt på glykæmisk indeks eller er annonceret som sådan betyder ikke, det er godt at spise regelmæssigt. For eksempel er pakket Light danske kage fra Sarah Lee scorer omkring 50 på indekset, men sådanne fødevarer typisk ikke anbefales som hæfteklammer af en sund kost. Desuden bør folk efter en lav GI kost være på vagt over for fødevarer, der hævder at være lavt GI på emballagen. I stedet tage et kig på pakken ingredienser til at afgøre, om de ville registrere som lav GI fødevarer på indekset.


        

Udgiv min kommentar