Fantacine.com

Sådan bruges pebermynte olie til Migræne

Sådan bruges pebermynte olie til Migræne


I mange århundreder har mennesker, der lider af hovedpine og migræne brugt pebermynte i æterisk olie formular. Der er mange forskellige måder at bruge olie og det er billigt og nemt at købe. Medmindre du har en allergi over for pebermynte, olien har ingen skadelige bivirkninger med den fælles sædvanlige dosis, i modsætning til nogle stærke receptpligtig medicin mod hovedpine. Der er mere end én måde at bruge pebermynteolie. Du kan eksperimentere med olie og finde dosering og brugen, som du foretrækker.

Instruktioner

Steam Metode: For Migræne Hovedpine fra bihuler

1 Tilsæt 3 dråber pebermynte olie i en skål med kogende vand.

2 Lean forsigtigt over skålen. Luk øjnene og drapere håndklæde over hovedet for at holde dampen i at undslippe.

3 Inhale pebermynte dampene fra skålen. Dampene vil begynde at yde nødhjælp til din migræne og dine bihuler. Hvis de ikke gør det, tilføje en anden dråbe eller to af pebermynte olie til varmt vand.

Massage: For kronisk migræne hovedpine

4 Fugt en dråbe pebermynte olie på spidsen af din finger. Massere pebermynte olie i templerne og panden først, forsigtigt. Pas på ikke at få olien i nærheden af ​​eller i øjnene, da olien kan forårsage øjnene til at rive og brænde.

5 Massage olien ind bag på jawline, bunden af halsen og bag ørerne.

6 Lå tilbage i en behagelig stilling i et stille rum og placere en cool klud komprimere bag nakken og på din pande. Forbliv afslappet i denne position, indtil hovedpine letter. Når du stige og begynde din normale rutine, fortsætter placere pebermynte på aboved nævnte områder forsigtigt, indtil migræne er helt opløst.

Bath Metode: til lejlighedsvis Migræne

7 Giv 12-15 dråber pebermynteolie at varme badekar vand.

8 Soak i vandet i cirka 30 minutter, indånde pebermynte dampe.

9 Placer en kold komprimere klud til din pande, mens du slapper af i karret, indtil migræne falmer.

TIPS

  • Hvis du ofte vågner op med hovedpine om morgenen, placere pebermynte olie på din templer, pande og bagsiden af ​​din hals natten før falder i søvn. Du kan også bruge fingerspidserne til at fugte lidt af olien på din pudebetræk, så du kan inhalere det under søvn. Dette vil hjælpe dig til at vågne op uden hovedpine.
  • Gravide eller ammende kvinder bør ikke bruge pebermynte olie.
  • Spædbørn bør ikke bruge pebermynte olie.
  • Brug pebermynte olie i overskud kan være skadelige. Det er veltolereret, når det anvendes inden for den sædvanlige angivne ekstern dosering grænse.

        

Udgiv min kommentar