Fantacine.com

Sædlederen Problemer

Vas deferens er en del af den mandlige reproduktive system. Efter kroppen gør sperm, det bevæger sig fra epididymis gennem sædlederen. Det er her sædblærerne mødes med sperm. Den glatte mælkeagtige farvet stof synlig i sæden består af sædblærer. Når der er vas deferens problemer, nogle gange de går uopdaget indtil manden ønsker at blive gravide.

typer

De to hovedtyper af vas deferens problemer er blokeringer og en medfødt mangel på vas deferens (CAVD). Mænd med blokerede rør fysisk har alle deres reproduktive dele, er der simpelthen en barriere blokerer sæd at trænge ind i udløsning kanal. Mænd med CAVD dog fødes uden vas deferens, som en medfødt defekt.

Betydning

Den eneste virkelige væsentligt problem af blokerede vas deferens eller ingen rør ved alt, er den manglende evne til at opfatte uden medicinsk intervention. Disse mænd betragtes ufrugtbar og kan kun far børn gennem invasive foranstaltninger.

Årsager

Mænd med en medfødt mangel på vas ærbødighed ofte født med en muteret CFTR-genet, ifølge AccessDNA.com. Dette kan overføres fra far til søn. Blokerede sædlederen er ofte forårsaget af en tidligere skade, eller kirurgi i det reproduktive område. Det beskadigede væv eller skræmme kan blokere rørene.

Løsning

Hvis vas deferens problemer skyldes en blokering, kan undertiden kirurgi løse problemet. Disse født uden sædlederen, men kan stadig far biologiske børn gennem ICSI og in vitro-befrugtning, ifølge FertilityFactor.com. I begge tilfælde er der sunde sædceller, der simpelthen ikke kan gøre det ud af penis. Høst sæden er nødvendig for undfangelse.

Ekspert Insight

Over halvdelen af ​​alle mænd med CAVD har en genetisk CFTR mutation, ifølge AccessDNA.com. Desværre er cystisk fibrose forårsaget af mutationer i det samme gen. Det betyder, mænd, der vælger at forsøge fertilitetsbehandling bør få gentest, fordi de kunne blive far til et barn med cystisk fibrose.


        

Udgiv min kommentar