Fantacine.com

Kvinders Sundhed Spørgsmål

At lære svarene på nogle grundlæggende kvinders sundhed spørgsmål vil holde dig vågen og parat til forskellige sundhedsmæssige forhold, der kan opstå i dit liv. Hvis du har problemer, der fortsat i en lang periode i lang tid, skal du kontakte din læge. Ingen selvhjælp guide skal erstatte en professionel læges pleje.

Hvad er årsagen til acne?

Flere ting kan forårsage acne. Ændringer i hormoner under både puberteten og voksenlivet kan få det, som kan visse medikamenter. Makeup, forkert rengøring og familie historie af acne kan alle forårsage acne, også. Det er vigtigt at bemærke, at stress ikke forårsager akne, men kan være en bivirkning af medicin anvendes til behandling af denne tilstand. Foods kan ikke forårsage acne enten.

For at forhindre acne, rense dit ansigt hver morgen og aften. Fjern alle makeup, snavs, olie eller andet snavs, der kan have gjort sin vej til dit ansigt i løbet af dagen. Aldrig vælge på bumser, da de kan sprede yderligere olier til andre steder på din hud.

Hvad er underlivsbetændelse?

Bækkenbetændelse er en infektion, der angriber en kvindes bækken organer. Disse organer omfatter æggeledere, æggestokke, livmoder og yderligere reproduktive organer. PID er forårsaget af en bakterie, der bevæger sig gennem en kvindes vagina. To bakterier, der findes i klamydia og gonoré, to seksuelt overførte sygdomme, er vigtige årsager til PID i kvinder. Har du en STD test hver 6. måned for at sikre, at du er seksuelt sund.

Hvordan udfører jeg en bryst selv-eksamen?

Det bedste tidspunkt at udføre en bryst selv-eksamen (BSE) er 10 til 12 dage efter din menstruation er slut, når dine bryster er ikke længere bud eller hævede fra svingende hormon niveauer.

Gennemføre eksamen i bruseren med våde hud. Glide fingrene rundt om brystet i cirkulære bevægelser. Du søger og fornemmelse for eventuelle afvigelser i farve på brystet samt eventuelle masser eller marmor-lignende klumper internt.

Udfør BSE på et bryst ad gangen. Hæv din arm over hovedet og fortsætter rundt dit bryst med uret. Brug alle fingre af din hånd for mere effektive resultater. Klem brystvorten og sikre, at der ikke er nogen udledning. Også føler under din armhule og til kurven af ​​dit bryst som klumper kan udvikle der også. Gentag den samme proces på det andet bryst, brystvorte og underarm område.

Det er vigtigt at rapportere eventuelle ændringer i dine bryster, uanset om størrelse, farve eller andre abnormiteter, til din læge straks. Mens ikke alle disse ændringer er livstruende, kan de være et resultat af en yderligere sundhedsproblem, som kan behandles.

Hvad kan jeg gøre for at forebygge hjertesygdomme?

Hjertesygdom forebyggelse hos kvinder kræver en række tests. Først blive testet for diabetes. Individer med diabetes har en øget risiko for hjertesygdom. Har dit blodtryk testet. En lang periode med højt blodtryk kan føre til en øget risiko for hjertesygdom. Har en kolesterol test også, som højt kolesteroltal medfører åreforkalkning og holder blodet fra hjertet.
Endelig holde en sund vægt. En overvægtig kvinde er på et højere risiko for hjertesygdomme. Spis sundt og forblive aktiv for at vedligeholde din vægt.

Hvor kan jeg få medicinske spørgsmål besvaret professionelt?

Besøg din lokale sundhedsmyndigheder afdeling for yderligere hjælp med forskellige medicinske spørgsmål. Rådfør dig med din læge forsikringsselskab for at spørge, om de har medicinske hjælpe linjer for spørgsmål skal besvares.


        

Udgiv min kommentar