Fantacine.com

Sådan bruges antidepressiva til behandling af kronisk hovedpine

Sådan bruges antidepressiva til behandling af kronisk hovedpine


Antidepressiva er en almindelig måde at behandle kronisk hovedpine. De er blevet vist at være effektiv i at hjælpe til at forebygge både spændingshovedpine og migræne. Langsigtede lider af kronisk hovedpine ofte er ordineret antidepressiva, fordi de hjælper til at stabilisere de kemikalier i hjernen. Kemisk ubalance i hjernen menes at være en medvirkende faktor til udviklingslandene hovedpine.

Instruktioner

1 Tjek dine symptomer at afgøre, om du har spændingshovedpine eller migræne. Spændingshovedpine er karakteriseret ved stram, tryk-lignende smerter på begge sider af hovedet, der bliver værre i løbet af dagen. Migræne begynder normalt som en dunkende smerte på den ene side af hovedet, der breder sig til andre regioner, og de er som regel ledsaget af andre symptomer, såsom lysfølsomhed, kvalme og humørsvingninger.

2 Få undersøgt af din praktiserende læge for at få en korrekt diagnose af dine kronisk hovedpine. Dine hovedpine kan være forårsaget af en anden trigger eller tilstand, der kan behandles.

3 Undersøg, om din hovedpine er kronisk eller akut. Hvis du har en lejlighedsvis hovedpine fra tid til anden, har du ikke kronisk hovedpine. Kronisk hovedpine opstår normalt tre eller flere gange om måneden.

4 Tal med din læge om de forskellige typer af antidepressiv medicin, du kan bruge til at behandle din hovedpine. Tricykliske såsom amitriptylin, notriptlyine og doxepin er de mest almindeligt anvendte antidepressiva til behandling af kronisk hovedpine, men selektive serotoningenoptagshæmmere (SSRI) anvendes også til behandling af daglig hovedpine. Monoaminooxidasehæmmere (MAO-hæmmere) er også effektive migræne forebyggelse.

5 Forvent at blive ordineret en lavere dosis af antidepressiva til behandling af hovedpine end depression. Typisk læger ordinere doseringer mellem 25 og 75 mg for hovedpine forebyggelse versus op til 300 mg for depression. Doseringen varierer også med forskellige typer af antidepressiva.

6 Overvåg dine fremskridt på det antidepressive du vælger med din læge. Det er nyttigt at holde styr på de efterfølgende hovedpine i en kalender for at afgøre, om din antidepressiv behandling virker.

TIPS

  • Tillad et par måneder for terapi antidepressiv at vise resultater i hovedpine forebyggelse. Antidepressiva tage tid til at nå effektivitet i kroppen.
  • kan tages lave doser af antidepressiva sikkert dagligt i år for hovedpine forebyggelse.
  • Aldrig selvmedicinering med antidepressiva. Anvendelse af antidepressiva bør nøje overvåges af en læge for sikkerhed og virkning.
  • Food and Drug Administration (FDA) advarer om, at brugen af ​​antidepressiva kan øge selvmordstanker hos både voksne og børn. Folk tager antidepressiva bør overvåges nøje af deres familiemedlemmer og sundhedspersonale.
  • Antidepressiva har mange bivirkninger, herunder fordøjelsesproblemer, mundtørhed, vægtøgning, sløret syn, seksuel dysfunktion og andre. Diskuter dem med din læge.

        

Udgiv min kommentar