Fantacine.com

Hvad er Konjunktiv hjertesygdom?

En person siges at have forbindende hjertesvigt, når hjertet ikke længere kan fungere på en kapacitet stor nok til at opfylde kroppens behov. Forbindende hjertesvigt bliver værre med tiden og kan føre til døden.

Identifikation

Symptomer på forbindende hjertesvigt er diskuteret i form af hvilken side af hjertet ikke fungerer korrekt. Når den venstre side af hjertet er unormalt fungerende, symptomerne på forbindende hjertesvigt dukke op i forhold til at trække vejret. Patienterne kan miste deres ånde, mens du hælder eller sidder tilbage. Når forbindende hjertesvigt opstår på grund af dårligt fungerende på højre side af hjertet, kan symptomerne omfatter hævelse i fødder eller ankler, mens stående og at skulle tisse ofte i løbet af natten.

Forebyggelse / Solution

Nogle af de forebyggelige årsager til forbindende hjertesvigt omfatter ryge cigaretter, overvægt, der højt blodtryk og at have diabetes. Diabetes, fedme og forhøjet blodtryk kan alle undgås, kontrolleret og undertiden vendes ved at engagere sig i sund livsstil, såsom at udøve ofte og begrænse forbruget af mættet fedt og forarbejdede fødevarer.

Fungere

Forbindende hjertesygdom kan fungere og fremskridt på en række forskellige måder afhængigt af årsagen. Denne funktion varierer, fordi sygdommen kan være forårsaget af noget, der skader hjertemusklen eller sænker sin effektivitet. I tilfælde, hvor forbindende hjertesygdomme er forårsaget af et hjerteanfald, er hjertemusklen beskadiget på grund af et fald i iltforsyning til en del af hjertet. Dette forårsager dødsfald af hjerte muskelceller, der mistede deres blodforsyning. Andre måder, hvorpå forbindende sygdom funktioner hjerte er ved et fald i den kraft, hjertet kontrakter. Dette forårsager hjertemusklen til at arbejde mindre effektivt og pumpe mindre blod.

effekter

Når forbindende hjertesygdom begynder, hjertet forsøger at kompensere for den nedsatte funktion ved at øge den hastighed, hvormed det slår og ved at øge dens størrelse. Dette kun midlertidigt bidrager til at kompensere for faldet i funktion, men det sidste ende fører til yderligere skader og fald i funktion, hvilket gør symptomerne værre og skrider sygdommen yderligere. Virkningerne af en forøget hjertefrekvens kan føre til en fatal abnormitet i hjerterytmen, kendt som en arytmi. Resultatet af hjertet vokser i størrelse for at kompensere for nedsat funktion er stivhed i hjertet muskelvæv og en manglende evne til at slappe af mellem beats.

Ekspert Insight

Cardiology eksperter anbefaler, at patienter med forbindende hjertesygdom overholde følgende retningslinjer. Patienter bør indgå i en slags motion eller fysisk aktivitet, når de føler sig godt nok og deres symptomer er ikke alvorlige. Forbindende hjertesygdom bør også arbejde på at reducere deres vægt, hvis de er overvægtige. Dette mindsker belastningen på hjertet ved at reducere mængden af ​​arbejde, det har at gøre. Det kan også lette eller fjerne søvnapnø symptomer.


        

Udgiv min kommentar