Fantacine.com

Sådan Gør din egen Sinus Vanding Skyl

Sådan Gør din egen Sinus Vanding Skyl


Allergier, kan almindelig forkølelse og andre øvre luftvejssygdomme bidrage til tilstedeværelsen af ​​kronisk eller akut sinusitis. Når du har irriteret bihuler, kan det føre til smerter og ubehag. Badning næsehulen med en passende skyl kan lindre irritation og hjælpe du føler dig bedre. Selvom nasal kunstvanding skylninger kan købes i butikken, kan du også lave din egen derhjemme.

Instruktioner

1 Hæld 1 kop destilleret vand på flaske i en ren mikrobølge-safe skål. Opvarme vandet i mikrobølgeovn på "medium" varme i fem til 15 sekunder, indtil det er lunkent. Den kan også anvendes ved stuetemperatur, hvis det foretrækkes.

2 Tilføj 1/2 tsk ikke-salt tilsat jod og 1/8 tsk bagepulver til vandet. Omrør begge ingredienser i det destillerede vand indtil opløsning.

3 Placer to dråber grapefrugt frø ekstrakt i blandingen for at tilføje en infektion-kæmper element. Opløsningen omrøres at blande det godt.

4 Skyl næsehulen med din hjemmelavede nasal saltvandsopløsning og en nasal sprøjte med en pære på enden af det eller en neti pot.

TIPS

  • For de bedste resultater, overrisle næse en til tre gange om dagen. Hvis du kæmper en forkølelse eller anden øvre luftvejsinfektion, udføre og anvende løsningen tre gange dagligt i tre til 10 dage.
  • Vask dit nasal sprøjte eller neti pot på øverste hylde i opvaskemaskinen at rengøre og desinficere det.
  • Det er vigtigt at skylle nasal sprøjte eller neti pot med flaske, destilleret eller steriliseret vand efter hver brug, og lad komponenterne tørre helt.

        

Udgiv min kommentar