Fantacine.com

Kosttilskud til Menières sygdom

Menières sygdom er en lidelse i det indre øre med mange ubehagelige symptomer. Det forårsager svimmelhed, høretab, kvalme og tinnitus (ringen i øret). Ifølge skøn fra National Institute on Døvhed og anden kommunikation Disorders (NIDCD), er mere end 615.000 mennesker i USA ramt af denne sygdom, med nogle 45.000 nye tilfælde hvert år. "Der er ingen kur mod Menières sygdom," ifølge MayoClinic.com, men en række strategier kan hjælpe dig med at håndtere nogle symptomer. "

krompicolinat

Spørg din læge om krompicolinat, en over-the-counter supplement til regulering blodsukker, især hvis dit blodsukker har tendens til at være høj. Mange mennesker med Menières sygdom er diagnosticeret med forhøjet blodsukker, som kan forværre symptomerne på sygdommen.

Cayennepeber

CancerTutor.com lister cayennepeber som en urt til at tage for at forbedre cirkulation. Dårlig cirkulation er en mulig årsag til Menières sygdom og kan forstærke symptomerne. Du kan købe cayenne i kapselform eller bruge det som et krydderi på din mad.

Alpha Lipoic Acid

Hvis høretab er en af ​​dine symptomer på Menières sygdom, mener alfa liponsyre kosttilskud. En antioxidant, der CancerTutor.com lister som en mulig behandling for høretab, er ALA også bruges inden for diabetesbehandling.

Gnkgo Biloba

Mens ginkgo biloba ikke har vist sig at hjælpe specifikt med Menières sygdom, PeaceHealth.com rapporterer, at "i forundersøgelser det er blevet rapporteret til at reducere symptomerne på tinnitus, svimmelhed og høretab på grund af uspecificerede indre øre lidelser."

ingefær

For kvalme, der kommer, når Menières sygdom forårsager svimmelhed, overveje ingefær, en populær krydderurt for maveproblemer. Ingefær kan købes frisk, pulverform eller kapsel.

Magnesium

Magnesium er et mineral, der understøtter god hjerte-kar-sundhed, regulerer blodsukkeret og fremmer knoglevækst. Ifølge CancerTutor.com, 200 mg per dag af magnesium er den anbefalede dosering for at medvirke symptomer på Menières sygdom.

Hvad der skal undgås

Der er mange ting, du kan undgå at afhjælpe nogle af de invaliderende symptomer på Menières sygdom. Begræns eller fjerne dit indtag af salt, koffein, chokolade, alkohol og aspartam.


        

Udgiv min kommentar