Fantacine.com

Hvordan virker en ananas Fast arbejde?

Hvordan virker en ananas Fast arbejde?

Udførelse af en ananas Fast

En ananas hurtigt sker i mindst tre dage, og i højst 10 dage. Kun friske, modne ananas anvendes, og et minimum af tre ananas bør indtages for længden af ​​den hurtigt. Ud over den ananas, vand, ingefær, malurt te, figner, rå græskarkerner, og rå mandler kan også spises. Fordi tygge store mængder ananas er ofte irriterende for mund og tandkød, hvilket skaber en saft fra frisk ananas kan være bedre for nogle mennesker. For at oprette ananas juice, blot tilføje en moden, skrællet ananas til nogle vand i en elektrisk saftpresser og drik saften inden for en time.

Sundhedsmæssige fordele ved en Pineapple Fast

Ananas faster menes at hjælpe en række fysiske forhold, herunder mave-tarmlidelser og galdesten. Ananas faster antages også at rense og tone porerne i huden og lunger, forbedre elasticitet og respiration. Ananas faster arbejde for at ødelægge bændelorm og andre parasitter inde i tarmene, og ananas juice har vist sig at nedsætte for højt blodtryk, når de anvendes på kort sigt og i moderate mængder. En ananas hurtigt fungerer også ved at skylle kroppen af ​​toksiner og lade mave-tarmsystemet tid til at hvile.

Bromelain

Bromelain, som findes i ananas, er en blanding af protein-spaltende enzymer. Disse enzymer er blevet vist at støtte fordøjelsen, forbedre gastrointestinal funktion og reducere inflammation. Bromelain er godkendt af Tysklands Kommissionen E som en anti-inflammatorisk til anvendelse i behandlingen af ​​sinus hævelse på grund af kirurgi eller skade. Bromelain kan også hjælpe med smerter, slidgigt, gigt, blå mærker og autoimmune sygdomme, og er ved at blive undersøgt som en supplerende behandling for kræftpatienter. Bromelain findes i alle dele af en ananas plante, og derfor indtages i store doser i løbet af en ananas hurtigt. Hvis der ønskes mindre bromelain under en ananas hurtigt, bør du undgå at spise stilken af ​​ananas, da det indeholder den største koncentration af bromelain.


        

Udgiv min kommentar