Fantacine.com

Æggelederne Behandling

Æggelederne Behandling


Æggelederne er parret af rør i hunpattedyr, der er væsentlige for ægløsning og undfangelse at forekomme. Under ægløsning og udformning, rørene transportere en kvindens æg fra æggestokkene til livmoderen.

blokeringer

Æggeledere kan blokeres. Blokeringer kan opstå på grund af beskadiget eller inficeret cilier (små hår-lignende strukturer, der medvirker til at flytte æg gennem æggelederne), pelvic infektioner, tidligere operationer i underlivet, endometriose eller adhæsioner eller fødselsdefekter i livmoderen.

Infertilitet

Ifølge Advanced Fertility Center i Chicago, æggelederne relateret infertilitet konti for 20 procent til 25 procent af alle infertilitet tilfælde.

Diagnose

Æggeleder blokeringer kan diagnosticeres ved hjælp af en speciel x-ray maskine kaldet en hysterosalpingografi, eller gennem en sonohysterography. En sonohysterography er en procedure, hvor en saltopløsning injiceres i livmoderen. Hvis opløsningen frit strømmer gennem æggelederne, er de ikke blokeret.

Behandling

Behandlingen indebærer æggelederne operation for at fjerne forhindringer eller reparere skader. Alternative behandlinger indebærer massage, yoga, urter og optimal ernæring.

Overvejelser

In vitro fertilisering (IVF) er en fertilitetsbehandling option, der omgår æggelederne. IVF indebærer hente en kvindes æg, befrugtende dem uden for hendes krop og derefter overføre embryoner i livmoderen.


        

Udgiv min kommentar