Fantacine.com

Problemer fra sovende med kontaktlinser

Problemer fra sovende med kontaktlinser


Kontaktlinser er blød plast diske, der er placeret over hornhinden i øjet. De er båret af dem med synsproblemer som en korrigerende indretning, så de kan se klart uden behov for briller. Mens der er nye kontaktlinser, der er designet for udvidet slid, skal fjernes dagligt for øjet sundhed og sikkerhed mange linser. Sove i objektiver, der ikke er designet med udvidet slid i sindet kan føre til tørre øjne, sløret syn, lysfølsomhed eller endda keratitis.

Rainbows

Mange mennesker, der falder i søvn med deres kontakter i vil se glorier omkring lys, når de vågner. Denne visuelle fænomen opstår, når pupillen i øjet er større end den optiske overflade af kontaktlinsen. Glorier er ikke alvorlige og vil gå væk på egen hånd over en periode på flere timer. En mere alvorlig visuel fænomen er at se regnbuer. Tilstedeværelsen af ​​visuelle regnbuer indikerer udspiling i hornhinden i øjet. Når dette sker, har kontaktlinserne været i øjnene for lange og skal fjernes omgående.

Sløret syn

Falde i søvn uden at fjerne daglige slid kontaktlinser kan også føre til tørre øjne, linser, der føler fast og en manglende evne til at se tingene klart. Sløret syn med kontakter, der tidligere var klart kan være en indikation af indskud, der har udviklet på overfladen af ​​linserne. Disse indskud skal renses væk med sterile opløsninger, eller de vil fortsætte med at forårsage overflade problemer, såsom sløret syn. De kan også gøre linserne ubehagelig at have på og over tid kan føre til skrabe af øjenvæv.

Keratitis

Dårlig kontaktlinse brug, herunder sove i kontakter, der er designet til daglig slitage, kan føre til udvikling af keratitis. Dette er en alvorlig tilstand, hvor hornhinden i øjet bliver betændt. Keratitis kan føre til ødelæggelse af hornhinden og permanent tab af synet. Men med tidlig behandling, synet kan bevares og kan forebygges yderligere skade på hornhinden.

Infektion

Med kontaktlinser længere end anbefalet kan føre til udvikling af snavs på skallen af ​​linsen. Snavset kan ridse overfladen af ​​øjet, hvilket skaber den ideelle situation for en bakteriel infektion. Overfladens væv i øjet tilvejebringe en beskyttende overdækning organet, og når denne afdækning er kompromitteret, er det let for bakterier eller svampe at invadere, hvilket fører til en infektion i øjet. Almindelige symptomer på øjeninfektioner omfatter rødme og kløe i øjet, tåreflåd eller anden udledning fra øjet, og øjet ømhed.

lysfølsomhed

Lysfølsomhed er en intens reaktion på lys, især sollys. Øjne, der har været udsat for kontaktlinser i længere tid er udsat for lysfølsomhed og må vand overdrevent ved udsættelse for lys.

ulcus corneae

Sover i kontaktlinser kan også føre til udvikling af hornhindesår. Disse er åbne sår på hornhinden af ​​øjet. Såret begynder at udvikle sig, når bakterier inficerer en beskadiget område af hornhinden overflade. Friktionen skabt af over-brug af kontaktlinser kan føre til svage områder af hornhindevæv og nedbrydning af øjets beskyttende overflade. Når smittet, øjet bliver normalt rød og øm, med synlig tåreflåd og smertefulde reaktioner på stærkt lys. Hornhinde sår med held kan behandles med antibiotika øjendråber; dog kan selv en held behandlet sår stadig efterlade et ar på overfladen af ​​øjet.


        

Udgiv min kommentar