Fantacine.com

Kontaktlinser Tutorial

Kontaktlinser Tutorial


Ifølge en 2008 udgivelse af Johnson og Johnson Vision Care, 34 millioner mennesker i USA bruger kontaktlinser. Der er mange forskellige typer af kontaktlinser at vælge imellem, og du behøver ikke at bekymre dig om blænding, som du gør med briller. Kontaktlinser giver en usynlig måde for folk at forbedre deres syn på funktionelle niveauer, dog de kræver nogle specifikke viden for at bruge dem sikkert. Efter de korrekte procedurer sikrer, at bruge kontaktlinser er sikkert og smertefrit.

Instruktioner

1 Vask dine hænder ordentligt, før du gør noget andet. Du skal vaske dine hænder med en mild sæbe. Tør dine hænder med et håndklæde, der ikke vil forlade fnug bag. Undgå at bruge papirservietter, der kan efterlade fibre og snavs, som kan få på linserne.

2 Rens dine kontaktlinser med et rengøringsmiddel, før du prøver at sætte dem i. Brug kun en godkendt kontaktlinse rengøring løsning. Aldrig forsøge at rense en linse med almindeligt vand. For mange kontaktlinser, vil en generisk rengøring løsning fra apoteket arbejde, men visse typer linser kræver særlige rengøringsmidler. Spørg altid din øjenlæge, når du modtager kontaktlinser præcis hvordan at rense dem, og følge hans instruktioner.

3 Kontroller, at din kontaktlinse er den rigtige måde, før du indsætter den. Kontakter kan bladre vrangen ud, når du er rengøring dem. Tjek linsen ved at placere den på din fingerspids. Det skal danne en jævn kop form. Hvis den udvendige kant af kontaktlinsen blusser ud, så linsen er indefra og ud. Du har brug for at vende det den anden vej, og sandsynligvis nødt til at rense det igen kortvarigt, før du kan indsætte det.

4 Sæt dine linser, men sørg for, at du lægger den rigtige linse i den rigtige øje. Der vil være forskelle mellem din højre og venstre linser, så sørg for at du lægger den rigtige i det højre øje, fordi det er vigtigt. Dette er grunden til sager er tydeligt mærket med en højre og venstre kammer til opbevaring af linserne. Der er mange forskellige metoder til rent faktisk at indsætte linserne, men en fælles metode er at bruge den midterste finger på højre hånd til at trække ned i nederste højre øjenlåg, mens du holder linsen på pegefingeren. Brug venstre hånd til at holde op det øverste øjenlåg. Indstil derefter forsigtigt linsen på øjet. Tryk ikke hårdt, bare slappe af og lade det bosætte på plads. Gentag med det modsatte hænder for det venstre øje.

5 Rens dine hænder, før du fjerner dine kontaktlinser. Brug den samme metode, som du bruger til at indsætte linsen til at holde dine øjne åbne. Kig op, og forsigtigt skubbe linsen ned på øjet, og derefter klemme det meget let med tommel- og pegefinger. Det bør komme ud nemt.

6 Rengør din linse igen, før du sætter den tilbage i æsken. Dobbelttjek og sørg for, at du lægger det på den rigtige side af sagen for at undgå problemer senere.

TIPS

  • Sæt altid og fjern kontaktlinser over en vask med en lukket afløb. Denne måde, hvis du taber en linse, vil du finde det lettere.

        

Udgiv min kommentar