Fantacine.com

Brain Cancer & kost

Kampen mod kræft er aldrig let, men du kan stable dækket i din favør ved at manipulere variablerne under din kontrol. En af de vigtigste "værktøjer" du kan bruge i kampen mod kræft er din kost. Selvom du måske tror, ​​at kosten ville have minimal indvirkning på noget så besværligt som kræft, har forskningen vist, at bestemte typer af kost er i stand til at bremse tumorvækst samtidig øge dit helbred. Hvad der følger er din guide til at bruge kost for at hjælpe med at bekæmpe kræft i hjernen.

Kost og Brain Cancer Studies

En undersøgelse udført på mus ved Boston College påvist, at en fedtfattig, kan ketogen diæt hjælpe langsom eller mindsker væksten af ​​hjernetumorer i mus. En ketogen diæt er en, hvor legemet tilføres en minimal mængde kulhydrater, tvinger kroppen til at skifte sin primære brændstoftilførslen til fedt. Yderligere fordele set omfatter øget sundhed og en bedre chance for overlevelse sammenlignet med mus, der spiser en kontrol-gruppe kost - fedtfattig og høje kulhydrater.

Menneskelig Forskning

Tyske forskere har foretaget en lignende undersøgelse på menneskelige syge kræft på kvindens hospital ved University of Würzburg. Der, enkeltpersoner, der formåede at holde sig til en ketogen tilgang i tre måneder oplevede ophør eller reduktion i tumorvækst. Dette fører forskere til at tro, at fratage tumorerne af sukker i form af glucose er en effektiv behandlingsmetode for at standse tumorerne vækst.

Anvendelse af forskning

Bemærk, at i begge undersøgelser, de low-carb diæter bruges var ketogen. Det betyder, at hvis du søger at anvende denne forskning til din egen tilstand, bliver du nødt til at holde sig til en kost, der giver mulighed for mindre end 20g til 30g kulhydrater om dagen. Atkins Diet er en populær ketogen tilgang, der synes at arbejde for dette formål.

Efter Atkins Diet

At følge Atkins Diet, skal du gå gennem en to-ugers induktion, hvor din daglige Carb samlede holdes på 20 g eller mindre. Dette giver din krop til at skifte fra brændende sukker til at brænde fedt, og begynder den foreslåede sult periode for din tumor. Efter disse to uger, kan du fordoble din daglige carb indtag til 40 g, men sørg for, at du spiser de fleste af dine kulhydrater fra naturlige kilder såsom grøntsager (og nogle frugter). Mens der på de normale Atkins planlægger du vil igen øge din carb alt, som du kom tæt på dit mål vægt, vil du ikke gøre det her, som succes afhænger af at holde din krop i en tilstand af ketose. Fortsæt spise under 40 g carbs evigt.

Overvejelser

Bemærk, at dette bestemt ikke vil være let. Adskillige patienter døde i den tyske undersøgelse, fordi de var uvillige (eller ude af stand til) at give op carbs evigt. Så selv om truslen om døden, lokke af kulhydrater var for stærk til at overvinde. Bortset fra mentalt styrkende dig selv til at opgive kulhydrater til forhåbentlig redde dit liv, opmærksom på, at du skal være tidskrævende magert protein på diæt hvor det er muligt, og forsøger at forbruge så meget sundt fedt som du kan. Sunde fedtkilder omfatter kokosnødder, avocado, og olier (såsom fisk og oliven).


        

Udgiv min kommentar