Fantacine.com

Sådan Stop At tage Androgel

Sådan Stop At tage Androgel


Androgel er en hydroalkoholisk gel, der indeholder 1% testosteron. Det er generelt ordineres til voksne mænd, der ikke producerer nok testosteron naturligt. Androgel påføres på de øvre skuldre og absorberes ind i huden over en 24-timers periode. Bivirkninger omfatter tør hud, angst, svimmelhed, fjendtlighed, vandladningsbesvær, smerter i kønsdelene, sveden og kvalme. Det er muligt at overføre Androgel til andre gennem hudkontakt, så altid bære en skjorte, mens du bruger det.

Instruktioner

1 Kontakt din læge. Hvis du ikke føler Androgel er rigtigt for dig, så prøv en alternativ testosteron terapi eller anden receptpligtig medicin til at lette dine symptomer. Din læge bør være i stand til at imødekomme et Androgel tilbagetrækning program for dig.

2 Begræns dit Androgel dosis hver anden dag. I stedet for at anvende Androgel til dine skuldre hver dag, gælder kun det hver anden dag. I løbet af de dage, du ikke tager Androgel kan du lider humørsvingninger, panik, kvalme og svedtendens. Disse symptomer er en normal del af nedtrapningen.

3 Begræns dit Androgel dosis til en gang om ugen. Du bør starte denne proces efter flere uger. Når du føler følelsesmæssigt normal efter at have taget Androgel hver anden dag, kan du skifte til en gang om ugen. Selvom testosteron stadig vil være i dit system, vil det være en lille mængde let at skifte ud af.

4 Stop tager Androgel helt. Hvis det er nødvendigt, begynder at tage en anden type af testosteron supplement ordineret af lægen.

5 Rapporter eventuelle bivirkninger til din læge. Hvis du er helt slukket Androgel og stadig oplever kvalme, svimmelhed eller humørsvingninger, skal du kontakte din læge.

TIPS

  • Følg altid lægens anvisninger. Han kan have en bedre idé om din personlige helbredsproblemer.
  • Hvis du har selvmordstanker følelser, straks ringe 1-800-selvmord.

        

Udgiv min kommentar