Fantacine.com

Er en Periode Start efter en Stopper Taking progesteron piller?

Om Progesteron

Progesteron er et hormon, der er naturligt produceret af kvinder under normale omstændigheder. Progesteron niveauet er typisk lav ved starten af ​​en kvindes menstruationscyklus, men de øger gradvist og top ved det punkt af menstruation. De findes også på vedvarende, forhøjede niveauer i hele graviditeten. Orale progesteron kosttilskud anvendes til en række behandlinger, herunder ufrugtbarhed, abnorm vaginal blødning og endometriose. Progesteron er også en ingrediens i mange orale kontraceptiva.

Induktion Menstruation Blødning Brug Progesteron

I mange tilfælde vil en reproduktive kvinde har en frist efter at have stoppet en mundtlig progesteron regime. Det mest almindelige eksempel på dette er med almindelige orale kontraceptiva, der indeholder hormonet. Kvinder typisk tage tre ugers aktive piller, som omfatter progesteron, derefter skifte til placebo piller i en uge, som tillader en menstruation at begynde. I nogle tilfælde kan en kvinde blive ordineret en progesteron prævention regime eller et regime af en anden type oral progesteron, der ikke omfatter en cyklus af placebo piller. I situationer som disse, hvor progesteron indtages dagligt, kvinden vil ikke have nogen menstruation overhovedet indtil hormonet regime afbrydes. Så længe en kvindes reproduktive system fungerer normalt, vil hun genoptage månedlige perioder efter standsning progesteron terapi. Hvis der er abnormiteter i kvindens reproduktive system, uanset om hendes perioder genoptages, vil afhænge af detaljerne i de abnormiteter.

Typer af progesteron

Orale progesteron piller er en af ​​de mest almindelige former for hormonet. Ud over oral prævention, der omfatter progesteron, er der andre receptpligtige piller såsom Provera, der er mere almindeligt anvendt til behandling af sygdomme og lidelser på kort eller lang sigt. Provera kan ordineres til alvorlige overgangsalderen symptomer, endometriose, endometriecancer eller som del af estrogenerstatningsterapi, hvilket kan øge risikoen for endometriose. Progesteron er også tilgængelig som en intramuskulær injektion, vaginal creme, hud creme eller vaginal stikpille. Alle disse former har forskellige satser for absorption, der har tendens til at være mindre effektiv end oral progesteron, men en læge kan ordinere en af ​​dem, afhængigt af de særlige kendetegn ved en given patients reproduktiv sundhed.


        

Udgiv min kommentar