Fantacine.com

Hvordan man behandler ventrikelflimren

Ventrikelflimmer er en sygdom, der påvirker den korrekte funktion af musklerne, der udgør hjertekamrene i hjertet. Væsentlige VF får musklerne til at skælve i stedet kontrakt. Den nedsat funktion alvorligt påvirkninger cirkulation og kan føre til døden inden øjeblikke hvis den ikke behandles omgående.

Instruktioner

1 Administrere en elektrisk udladning. Strømmen af ​​strøm fra en defibrillator til brystet kan give traumer nødvendig for at chokere musklerne i hjertekamrene ind ordregivende igen.

2 Thump brystet trygt. Denne proces, kendt som en precordial dunk, skal udføre de samme ender som en defibrillator og chokere musklerne tilbage i et regelmæssigt mønster af kontraktion. Flere dunk kan være nødvendigt for at opnå den ønskede effekt.

3 Sprøjt medicin for at hjælpe med at genoprette ordentlig muskelsammentrækninger. Dette bør kun ske under ledelse af en kvalificeret læge. Der er flere antiarytmiske medikamenter, der kan indgives direkte ind i hjertemusklen til at dæmpe rystelserne og tillade musklerne til at trække sig ordentligt.

4 Installer en permanent defibrillator. Anvendes i ekstreme tilfælde, hvor ventrikelflimmer finder sted på et tilbagevendende basis, den lille cardioverter defibrillator aktiveres, når den almindelige proces med muskelsammentrækninger svækker og rystelser begynder at dukke op i musklerne i hjertekamrene.

5 Har regelmæssige checkups. Personer med en tendens til at opleve episoder med ventrikelflimmer gavn af at sikre hjælpestoffer sundhedsspørgsmål lægge yderligere pres på hjertekamrene i hjertet. Spørg diagnose og behandling af andre sundhedsmæssige forhold med til at minimere risikoen for komplikationer, der kan resultere i en episode af ventrikelflimmer.

TIPS

  • Mens ekstremt farligt, kan ventrikelflimren forvaltes og behandles effektivt, hvilket tillader patienten at nyde et normalt liv.
  • Manglende engagere sig i ordentlig kost og motion som anbefalet af sundhedspersonale kan øge chancerne for at opleve ventrikelflimmer.

        

Udgiv min kommentar