Fantacine.com

Sådan får handicap med CML

Kronisk myeloid leukæmi (CML) er en langsom udviklende form for kræft. Den starter i knoglemarven og i sidste ende angriber de sunde hvide blodlegemer forårsager sygdom. Behandling af denne sygdom kan omfatte kemoterapi, medicin eller en knoglemarvstransplantation. Sygdommen forårsager mange symptomer, herunder træthed og et svækket immunsystem. Derfor kan arbejde og skole bliver svært, især under behandlinger. Social Security Handicap er en månedlig ydelse af Social Security Administration udbetalt til dem, der har arbejdet i USA. Den er beregnet til at give indkomst til dem, der ikke længere er i stand til at tjene til sig selv på grund af handicap eller sygdom.

Instruktioner

1 Se Voksen Handicap Tjekliste online, findes i afsnittet Ressourcer. Tjeklisten giver detaljerede elementer, der er nødvendige for at gennemføre både programmet og handicap rapport. Jo mere præcise og fuldstændige oplysninger, vil hurtigere din ansøgning om ydelser for CML blive behandlet. Du kan også udskrive denne side til at hjælpe dig med at indsamle oplysninger til din ansøgning.

2 Udfyld online invaliditetsydelse ansøgning. Ansøgningen beder om personlige oplysninger og er opdelt i trin. Du kan også gemme det online og afslutte det på et senere tidspunkt. Dette er nyttigt, hvis du har brug for at finde oplysninger om din CML før besvare et spørgsmål. Se link i indtægter for online-ansøgning.

3 Udfyld og indsend online Voksen Handicap rapporten. Denne rapport beder om specifikke oplysninger om din tilstand, og hvordan din CML påvirker dit liv. Du bliver nødt til at give detaljerede arbejde og sygehistorie så godt.

4 Udfyld de krævede oplysninger formularen med titlen "Bemyndigelse til at videregive oplysninger til Social Security Administration." Se Ressourcer til et link til formularen, som du skal printe og sende i. Dette gør det muligt Social Security Administration for at opnå de nødvendige poster fra kilder. Disse kilder kan omfatte sundhedspersonale, arbejdsgivere og andre, herunder familie, der kan vide om din tilstand. De modtagne oplysninger bruges til at afgøre, om din CML gør dig berettiget til handicap.

TIPS

  • Ring til Social Security Administration på: 1-800-772-1213 eller besøge din lokale kontor for at få hjælp med ansøgning om handicap. Se link i indtægter efter steder.

        

Udgiv min kommentar