Fantacine.com

Emergency Pandemic Survival Liste

Emergency Pandemic Survival Liste


En epidemi er en udbredt forekomst af smitsomme sygdomme i bestemte samfund, men pandemier refererer til epidemier, der har berørte samfund på globalt plan. Pandemier karakteriseres, ifølge Verdenssundhedsorganisationen WHO, ved udbrud af en sygdom i flere lokalsamfund i mindst to adskilte lande. Virkningen af ​​pandemier kan være forfærdelige og potentielt dødbringende, men heldigvis er der foranstaltninger, du kan tage for at beskytte dig selv og andre medlemmer af dit samfund.

opholder Hjem

Under en pandemi nødsituation, er det bedst at blive hjemme, hvis du begynder oplever symptomer på sygdommen. Ifølge New York State Department of Health, ved at isolere dig fra andre, mens du er smittet, kan du hjælpe med at forhindre pandemien i at brede sig yderligere. Selv hvis du er syg med noget andet, såsom en forkølelse, opholder sig hjem er stadig en god idé, som din svækket immunsystem kan være mere modtagelige for infektion fra pandemien.

undgå grupper

Undgå grupper er en god strategi for at hjælpe med at reducere dine chancer for at blive inficeret eller forårsager infektion under en pandemi nødsituation. Tæt med andre på offentlige, stærkt trafikerede steder, såsom indkøbscentre, koncerter og film, giver en perfekt ramme for bakterier til at hoppe fra én person til en anden.

fødevareforsyninger

Under en pandemi nødsituation, skal du muligvis at bo i dit hjem for lange, længere tid, som at flytte om dit samfund potentielt kunne blive for farligt. Supermarkeder er ofte overfyldt i nødsituationer, og du ønsker ikke at udsætte sig selv for potentiel infektion ved at gå rundt i sådan en meget besatte sted. Af disse grunde er det en god idé at bestanden op på madrationer, når indikationer af pandemien opstår. Nonperishable emner, såsom konserves, er de bedste muligheder. Alaskas Sundhed og Social Service afdelingen anbefaler køber store forsyninger af dåse kød, grøntsager, frugt, juice og jordnøddesmør. At have en dåseåbner er en nødvendighed; at have en backup er en god idé, så godt.

Generelle Supplies

Sørg for, at dit hjem er velforsynede med andre væsentlige elementer, såsom toiletpapir, affaldssække, sæbe og feber-reducerende medicin, såsom ibuprofen, aspirin eller acetaminophen. Under starten af ​​en pandemi udbrud, bør du bestanden op på hånd sanitizers, såsom geler og klude-specifikt dem, der indeholder mindst 60 procent alkohol. Sanitizing dine hænder regelmæssigt med disse produkter kan bidrage til at reducere dine chancer for at fange og sprede sygdommen.


        

Udgiv min kommentar