Fantacine.com

Sådan Tape proneret Feet

Sådan Tape proneret Feet


Pronation er en normal bevægelse, der opstår som foden vippes indad. Overpronation - flat-poter - opstår, når buen af ​​foden flader overdrevent. Betingelsen kan forårsage skinnebenssmerter og hælspore, som er irritation og hævelse af væv på bunden af ​​fødderne. Du kan diagnosticere overpronation ved at se på slid mønster på hæl områder af dine sko - de vil blive slidt ned på de indvendige grænser, efterligner placeringen af ​​dine fødder. Du kan behandle overpronation på lang sigt med orthotic indsætter eller på kort sigt med atletisk tape.

Instruktioner

1 Placer den ene ende af gaze lige under din laterale malleol - knoglen på ydersiden af din ankel. Loop den ned under din hæl og op på indersiden af ​​dine ben, slutter halvvejs mellem din ankel og knæ. Påfør ikke spænding til gaze.

2 Påfør et andet stykke gaze, der begynder ved det samme sted på ydersiden af din ankel. Bring det under din hæl og op på indersiden af ​​dit ben, lidt foran det første stykke gaze.

3 Riv et stykke atletisk tape, der er den samme længde som den tidligere anvendte gaze.

4 Sæt den ene ende af båndet under din laterale malleol, på toppen af gaze. Hold enden af ​​båndet på plads med den ene hånd. Træk den anden ende af båndet med den anden hånd, tilføjer spænding som du bringe det under din hæl og op på indersiden af ​​dine ben. Spændingen vil støtte undersiden af ​​din fod for at reducere pronation. Læg et andet stykke tape - med spænding - over gaze.

5 Påfør en eller to strimler af tape omkring din underben, ca. 2 inches over din ankel. Disse strimler vil forankre de tidligere anvendte stykker tape og forhindre dem i at glide.


        

Udgiv min kommentar