Fantacine.com

Fordøjelsesbesvær & ledsmerter

Fordøjelsesbesvær & ledsmerter


Der er flere forskellige typer af medicinske tilstande, som kan forårsage ledsmerter og fordøjelsesbesvær. Hvis fordøjelsesbesvær og ledsmerter fortsætter, konsultere en læge for at fastslå årsagen.

Identifikation

Fordøjelsesbesvær er beskrevet som en brændende fornemmelse i bagsiden af ​​halsen eller i midten af ​​brystet. Det kan være forårsaget af at spise krydret mad eller fra en kronisk sygdomstilstand. Ledsmerter er smerter i ledkapsler såsom knæ, skuldre, albuer, tæer og fingre. Mange forskellige medicinske tilstande forårsager ledsmerter såsom gigt og visse medikamenter.

Cøliaki

Cøliaki er en genetisk tilstand, som kan forårsage symptomer såsom anæmi, træthed, kronisk forstoppelse og ledsmerter. Denne tilstand er forårsaget af kroppens glutenintolerans, som findes i mange fødevarer.

Crohns sygdom

Crohns sygdom er en progressiv sygdom i tarmkanalen. Crohns sygdom kan medføre adbominal kramper, diarré, ledsmerter, fordøjelsesbesvær og i alvorlige tilfælde mavesår. Crohns sygdom er mest almindelig hos mennesker af jødisk afstamning og synes normalt mellem 20 og 30 år.

Stress

Stress kan forårsage et utal af fysiske symptomer som angst, fordøjelsesbesvær, svedtendens, hjertebanken, hovedpine, rygsmerter, muskelsmerter og ledsmerter. At lære at identificere årsagerne til stress og praktiserende metoder såsom dyb vejrtrækning, kan bidrage til at reducere symptomerne på stress.

Overvejelser

Der er mange forskellige årsager til fordøjelsesbesvær og ledsmerter. Kontakt en læge for en korrekt diagnose og behandling plan af denne tilstand.


        

Udgiv min kommentar